Investiții de Top, Dubai și România

Investiții de Top, Dubai și România

Peste 200 investitori și-au dat întâlnire în incinta Radisson Blu Hotel la evenimentul investițional organizat de Proimobil: Investește în imobiliare de TOP din București, Iași, Brașov și Dubai!
Invitații au descoperit proiecte și oferte exclusiviste, din prima sursă și au selectat opțiuni de investiții cu profit garantat de 15-20% anual.

Străinii sunt tot mai tentați de piața imobiliară din România și Dubai

Dubai și România au devenit punct fierbinte pentru investitorii care se retrag din țările CSI, mai cu seamă pentru cei din Ucraina. Ei se arată convinși că investiția în imobiliare garantează profitabilitate pe termen “lung”. 

Ce are de oferit România investitorilor?
Securitate Internațională, infrastructura dezvoltată pentru transport, forță de muncă calificată cât și comerț liber.

România, ca țară membră a Uniunii Europene și NATO, are în prezent garanții de securitate cum nu a avut niciodată. Datorită UE, de peste o jumătate de secol, țara se bucură de pace, stabilitate și prosperitate. 

Țara are o infrastructură bine dezvoltată pentru transport, inclusiv o rețea extinsă de drumuri, căi ferate și porturi.

Experiența ne spune că primul criteriu în alegerea locuinței este locația, așa că noi venim în ajutor. Actualmente, Bucureştiul este un oraş magnet pentru sectorul rezidenţial, iar aproximativ 30% dintre livrările de la nivel naţional se află anul acesta în capitală, unde dezvoltarea economică, în special în sectorul IT, a fost un motor de cerere pentru locuinţe noi, calitative.

Echipa România-Invest acoperă toate tipurile de investitori. Familiile tinere cu copii, tinerii care-şi fac studiile în Capitală, maturii aflaţi în căutarea unui apartament mai spațios, românii din diasporă care vor să revină în țară, dar cel mai mult ne bucură vârstnicii care investesc în imobiliare. 

Ce are de oferit Dubai investitorilor?
Nu există taxe si impozite pe proprietăți și pe veniturile din tranzactiile imobiliare, la fel si pentru veniturile din chirii!
Economia din Dubai este în permanentă dezvoltare.

Piața imobiliară garantează o siguranță pentru dezvoltatori și investitori. 
Dubai fiind ca un safeu sigur pentru finanțele tale.  

Investorii interesați să procure un imobil în Dubai se vor bucura de mai multe facilități:
✅statut de resident odată cu achitarea primei rate și perfectarea actelor.
✅Bilet avia tur retur Dubai pentru 2 persoane.

Interesul este datorat metodei de achitare în rate pe 5 ani, cu prima rată de 10%, iar apartamentele încep de la 68-72 metri și se oferă la cheie, cu parcări incluse și facilități ce oferă un trai de lux: acces la piscină pentru maturi și copii, sala de sport și imense spații verzi.

Pentru mai multe detalii sună acum:
+373 60 222 394 
+373 68 111 290

Investește cu PROIMOBIL!

Chat oficialTelegramFacebookViberSună acumCall Us