Despre noi

PROIMOBIL.MD a fost înființată în Chișinău ca o companie concentrată spre satisfacerea eficientă a clienților și deservirea lor la cea mai înaltă calitate în toate solicitările din imobiliare.
În timp, compania domină piața imobiliară din Republica Moldova prin orientare către client, oferindu-i atît o susținere profesională, cît și înțelegerea nevoilor personale. În urma lucrului cu oamenii, activitatea noastră a devenit o pasiune pentru fiecare dintre noi.
Gama serviciilor prestate de noi este variată și complexă, pentru că avem cea mai mare bază de date imobiliare și depunem maximum efort întru realizarea tuturor necesităților clienților. Astfel, realizăm:
thumbnail
Prezentarea, selectarea și promovarea ofertelor imobiliare pentru vânzări sau chirii.
Evaluarea costului și expertiza bunurilor imobiliare înainte de vânzare sau chirie.
Pregătirea documentelor pentru tranzacții la cadastru și fisc.
Pregătirea integrată a actelor pentru notar.
Garantarea securității tranzacțiilor și confidențialitatea informației.
Suport legal al tranzacției.
Consultație juridică.
Tehnologii calitative de marketing.
Perfectarea și pregătirea documentelor de orice complexitate.
Asigurarea consultației juridice și fiscale.
Suntem convinși că echipa „Proimobil.md”, va aduce standardele europene în Chișinău. Noi ne dedicăm trup și suflet pentru ca partenerii noștri să-și găsească casa ideală și suntem recunoscători tuturor pentru încrederea manifestată.
about 2
about 2

VALORILE NOASTRE

Credem într-o creștere puternică și în dezvoltarea parteneriatelor de succes cu fiecare client. Această realizare pornește de la cinci caracteristici de bază:
Credem în oameni. Ca brand de servicii, țintim spre relații deschise și benefice cu oamenii: parteneri și în special clienții noștri. De aceea suntem mereu alături de fiecare dintre ei.
Credem în flexibilitate, una dintre cele mai importante trăsături ale unei companii de consultanță. Adaptăm în mod constant serviciile noastre spre nevoile clienților, îmbunătățind calitatea și oferind astfel satisfacție garantată.
Credem în principii morale puternice și le menținem indiferent de ceea ce facem.
Credem în calitatea și în importanța serviciilor integrate.
Căutăm oportunități pentru a le oferi clienților noștri, gîndindu-ne întotdeauna că nu există imposibil.
O atenție sporită se acordă instruirii specialiștilor Pro Imobil Grup. Astfel, ei participă la training- uri săptămânale, iar lunar sunt organizate seminare de importanță strategică cu participarea specialiștilor din Rusia, Ucraina sau România, - toate pentru ca clienții companiei să beneficieze de servicii de cea mai înaltă calitate. Fiecare agent Pro Imobil Grup se deosebește prin punctualitate, pragmatism, grijă față de client și profesionalism.

PROIMOBIL.MD este ghidul tău în imobiliare!

Avantajele colaborării cu PROIMOBIL.MD:
Oferim asistență profesională pe tot parcursul tranzacției de vânzare/cumpărare sau chirie a unui imobil, astfel găsim soluții optime pentru orice situație.
La selectarea imobilului luăm în considerare toate doleanțele Dvs.
În caz că timpul pentru vânzare/cumpărare sau chiria unui imobil este limitat – acționăm operativ și ne încadrăm în termenii stabiliți.
Lucrăm cu plăcere și ajutăm cu mult drag fiecare persoană, care apelează la serviciile noastre imobiliare.
about