Brokeri Ipotecari — soluții personalizate de finanțare

Brokeri Ipotecari — soluții personalizate de finanțare

Obțineți un credit ipotecar în timp record cu PROIMOBIL.MD

Beneficiile de care dispui sunt:

  • Condiții preferențiale de la băncile de top din Republica Moldova
  • 90% rata de admisie a dosarului tău
  • Poți lua creditul împreună cu partenerul/partenera de viață, soțul/soția, copiii, frații/surorile, cumnații/cumnatele și/sau părinții tăi, părinții soției
  • Îți găsim finanțare în funcție de imobilul căutat
  • Asistență juridică
  • Colectarea și întocmirea actelor
  • Depunerea dosarului

Alege Brokerul Ipotecar - Proimobil.md care te va ajuta să întocmești dosarul corect, dar și să găsești toate soluțiile posibile de finanțare, adaptate cerințelor și condițiilor tale individuale.

Calculator credite

Lei
51000 Lei2500000 Lei
Luni
1 Lună240 Luni

Alegem creditul care te va avantaja

Investițiile pentru achiziționarea unui imobil sunt cele mai mari cheltuieli pe care le vei face de-a lungul vieții. Creditul pe care îl alegi va influența pe termen lung costul final al locuinței. Noi te pregătim și te informăm din toate punctele de vedere pentru ca să aplici la cea mai bună ipotecă, astfel punând la dispoziția ta doar cea mai bună ofertă, potrivită profilului individual.

Ai nevoie de o consultație și asistență?

Sună: 078 088 886

Diferența dintre creditul imobiliar și creditul ipotecar

Cheia care îți deschide ușa noii tale case sunt banii, sub formă de credit imobiliar-ipotecar. Ca să înțelegi mai bine diferența, pentru creditul ipotecar tu aduci în garanție chiar imobilul pe care-l achiziționezi prin credit, iar pentru creditul imobiliar poți să garantezi și cu un alt imobil decât cel achiziționat prin credit.

Refinanțare credit imobiliar / credit ipotecar

Cu Proimobil poți să refinanțezi credite pentru investiții imobiliare contractate de la bănci, în condiții de creditare mai avantajoase, având costuri mai mici și o singură rată lunară.

Chat oficialTelegramFacebookViberSună acumCall Us