BIG NEWS! LEGEA PRIVIND TRANZACȚIILE IMOBILIARE PRIN TRANSFER ÎNTRE DOUĂ PERSOANE FIZICE .

BIG NEWS! LEGEA PRIVIND TRANZACȚIILE IMOBILIARE PRIN TRANSFER ÎNTRE DOUĂ PERSOANE FIZICE .

Vești bune pentru piața imobiliară din Republica Moldova: a fost instituită Legea privind tranzacțiile imobiliare prin transfer între două persoane fizice. 

 

VLAD MUSTEAȚĂ

director Proimobil - noi avem asteptari destul de bune, deoarece multi oameni, mai ales care primesc transferuri de peste hotare, de la rude, se vor grabi anul acesta sa achizitioneze imobil.

 

VLAD MUSTEAȚĂ

director Proimobil - suma minimala cuprinde o suta de salarii medii pe economie, ceea ce inseamna astazi 1.170.000 de lei. 

 

EUGENIU ȚURCAN

director de vânzări Proimobil - si cum va influenta piata, cred ca tot mai multi cumparatori vor apela la serviciile unei agentii imobiliare profesioniste.

 

Din punct de vedere imobiliar, acest început de an îl putem califica drept „piață a vânzătorilor”. 

 

VLAD MUSTEAȚĂ

director Proimobil - avem putine oferte, avem cumparatori care tot mai multi apeleaza la un credit ipotecar, conditiile acestora au devenit mult mai bune, adica conditiile de creditare a bancilor, dar intampinam o problema ca nu avem suficiente apartamente, nu foarte multi proprietari doresc sa vanda, multi au achizitionat apartamente cu o rata a dobanzii foarte buna si multi nu se grabesc sa vanda apartamentele pe care le au la moment.

 

Cât despre apartamentele în blocuri noi, specialiștii informează despre o creștere a cererii față de acestea, de la începutul anului.

 

EUGENIU ȚURCAN

director de vânzări Proimobil -  este o crestere enorma a cererii in apartamente in blocuri noi. Din cauza ca avem lipsa acestor blocuri noi, adica oferta mica, in primul rand asteptam sa mai apara alte complexe noi si pentru cei care au in gand sa procure apartament intr-un bloc nou, chiar va recomand sa apelati acum la un agent imobiliar pentru a procura aparament la bloc la un pret rezonabil.

Chat oficialTelegramFacebookViberSună acumCall Us