VLAD MUSTEAȚĂ: PROGNOZE ȘI STRATEGII DE INVESTIȚII IMOBILIARE

VLAD MUSTEAȚĂ: PROGNOZE ȘI STRATEGII DE INVESTIȚII IMOBILIARE

Conform statisticilor imobiliare, în ultimele trei luni se atestă o creștere a cererii pe piață, atât la Chișinău, cât și la București. Prognozele până la sfârșitul acestui an sunt îmbucurătoare.

În ultimele 3 luni avem o cerere foarte mare în Chișinău, din cauza și lipsei de autorizații noi de construcție, prețul la imobil a crescut undeva 2-3 %, de obicei decembrie este o luna foarte bună când mulți cumpăratori preferă să ia decizii până în anul nou, noi vedem până în anul nou sa mai avem o creștere, în primul rând datorită faptului ca nu prea avem construcții noi la moment în Chișinău.

După o analiză internă, vedem o creștere de 6-7 % în urmatoarele 3 luni!

În București prima jumatate de an vânzările au fost afectata de situația din Ucraina, acum începând din luna iulie, cererea s-a activizat, apar tot mai mulți investori străini care caută în mare parte blocurile noi și respectiv la fel putem face o concluzie ca în urmatoarele 12 luni nu prea vor exista apartamente la vânzare.

Dacă vorbim despre Chișinău, tot mai mulți clienți și investitori optează pentru case proprii.

Avem și o cerere foarte mare și la case individuale zona Râșcani, Stăuceni, Buiucani Durlești, Dumbrava, sunt foarte cautate, tot ce e până în buget de 150-250 de mii e foarte întrebat și nu prea avem multe oferte.

Conform experților în domeniu, suntem în cea mai potrivită perioadă pentru investiții imobiliare.

Este foarte rentabil de investit în imobil și de ținut aceste apartamente cațiva ani, nu vorbim doar de vânzare timp de 6 sau 12 luni, acum vorbim despre o apreciere, adică în următorii 1-2-3 ani, prețul la imobile sigur va crește, mai ales dacă se află în zona de centru sau în sectoarele bune, daca vorbim de apartamente în Centru, Râșcani, Botanica, ele la sigur se vor aprecia!

Chat oficialTelegramFacebookViberSună acumCall Us