Unii moldoveni încă beneficiază de credite cu rata anuală de până la 7%.

Unii moldoveni încă beneficiază de credite cu rata anuală de până la 7%.

Criza economică din țara se răsfrânge și asupra persoanelor dornice de ași procura propria locuință. Oamenii susțin că din salariu nu pot strânge suma integrală pentru achiziționarea unui apartament, iar creditele ipotecare au devenit foarte costisitoare. Totodată costul chiriilor rămâne neschimbat.

Ca rezultat al modificării regulamentelor Băncii Naționale, procesul de obținere a unui credit imobiliar a devenit mult mai dificil, costisitor și riguros. 

În aceste condiții, activitatea Centrului de Ipotecă din Chișinău a devenit mai solicitată ca oricând și anunță despre condiții exclusiviste pentru beneficiarii acestuia. Clienții Centrului de Ipotecă se bucură de credite imobiliare cu o rată anuală între 5 și 7%. Creditul se acordă pe un termen de până la 360 luni.

”Momentan, aceasta este cea mai bună ofertă pe piață. Cu o primă rată de doar 20%, clienții noștri se pot bucura de propria locuință. Este convenabil. Vă ofer un simplu exemplu. Azi, o tânără familie a reușit să se mute în propria locuință cu o primă rată de doar 9600 euro. Costul apartamentului este de 48 000 euro, iar lunar aceștia vor achita câte 230 euro. ” – menționează reprezentanta Centrului de Ipotecă, Olga Civirjic.

De această ofertă pot beneficia și persoanele care au deja credite ipotecare și-și doresc micșorarea ratei lunare, prin programul de refinanțare. 

Centrul de Ipotecă din Chișinău activează din 2011, și până în prezent cca 4200 familii s-au mutat în propria casă cu suportul acestuia. Pentru a lua legătură cu reprezentanții Centrului de Ipotecă apelați 068 777 829 sau completați formularul.

Chat oficialTelegramFacebookViberSună acumCall Us