PROIMOBIL deschide noi orizonturi la Iași: Descoperă GREENFIELD COPOU și rezervă acum apartamente la cel mai bun preț

PROIMOBIL deschide noi orizonturi la Iași: Descoperă GREENFIELD COPOU și rezervă acum apartamente la cel mai bun preț

Cea mai mare și populară companie din Republica Moldova din domeniul imobiliar - PROIMOBIL, a încheiat un acord de colaborare cu cel mai de renume dezvoltator din România – IMPACT Developer & Contractor, care a construit peste 8000 de apartamente.

Compania, cu 30 de ani experiență, listată la Bursa de Valori București din 1996, vine în Iași și transformă cuvântul Casă în Acasă, prin ansamblul rezidențial GREENFIELD Copou.

Managerul de vânzări imobiliare în România a companiei PROIMOBIL, Eugeniu Țurcan, explică care sunt oportunitățile și beneficiile investiției în acest proiect promițător.

Prin ce este unic și deosebit ansamblul rezidențial GREENFIELD Copou?

Eugeniu Țurcan: În apropierea Grădinii Botanice, ”plămânul verde al Iașului”, se construiește Greenfield Copou, unul dintre cele mai mari ansambluri rezidențiale sustenabile din Iași, cu peste 1.000 de apartamente. O priveliște panoramică asupra Iașului, aerul curat și liniștea zonei sunt argumentele care te vor convinge că ACASĂ poate fi sinonim cu Greenfield Copou.

Aici beneficiezi de toate avantajele unei comunități sustenabile, moderne, în cea mai frumoasă și mai dorită zonă a orașului. La doar 15 minute de centru, te bucuri în fiecare zi de aer curat, de liniște și de un mix complex de facilități care îți oferă un stil de viață sănătos

Care este garanția investiției?

Eugeniu Țurcan: IMPACT Developer & Contractor este unicul dezvoltator din România care ia avansuri mici. Mai exact, construcția nu se efectuează din banii cumpărătorului, deoarece aceștia sunt stocați într-un cont colector al băncii finanțatoare, care poate fi verificat în orice moment. Banca transferă banii dezvoltatorului doar după ce complexul rezidențial este construit.

Care sunt tendințele pe piața imobiliară din Iași și de ce este favorabil să achiziționăm un apartament anume în această zonă?

Eugeniu Țurcan: Al doilea oraș ca suprafață și număr de locuitori după București, Iașiul a devenit în ultimii ani un veritabil pol de dezvoltare regională. Toate statisticile și studiile plasează Iașiul între primele cinci orașe în ceea ce privește potențialul și ritmul de dezvoltare economică și socială. Acest fapt influențează pozitiv piața imobiliară.

De asemenea, Iași devine un HUB logistic de proporții, fiind primul oraș vestic aflat la hotarul Uniunii Europene, care după finalizarea războiului dintre Ucraina și Rusia va cunoaște o dezvoltare rapidă.

Orașul Iași înregistrează o cerere sporită de locuințe, asta deoarece anul trecut au fost date în exploatare doar 600 de apartamente, comparativ cu 27.000 pentru care a fost semnată recepția finală la Chișinău. Reiterez că orașul se află într-un deficit de apartamente.

Scăderea puternică a vânzărilor prin ipotecă din cauza creșterii ratei dobânzii motivează sectorul cumpărătorilor prin ipotecă să migreze la chirie. Specialiștii anticipează o creștere a chiriilor pe segmentul rezidențial. Practic, e posibil să tragă o carte norocoasă cei ce investesc în apartamente pe care urmează apoi să le scoată la închiriat.

Care este valoarea investiției?

E suficient doar 15% avans, adică aproximativ 15.000 de euro și poți deveni proprietarul unui apartament din ansamblul rezidențial GREENFIELD. Restul sumei fiind achitată la darea în exploatare a construcției.

Completează formularul. PROIMOBIL îți pune la dispoziție toate detaliile cu privire la prețuri și planificări ale apartamentelor din ansamblul rezidențial GREENFIELD. Investește inteligent și cumpără un apartament direct de la dezvoltator!

Chat oficialTelegramFacebookViberSună acumCall Us