proimobil.md

/VIDEO/ Proimobil, în rol de Moș Crăciun. Compania imobiliară a ajutat la distribuirea cutiilor cu daruri

/VIDEO/ Proimobil, în rol de Moș Crăciun. Compania imobiliară a ajutat la distribuirea cutiilor cu daruri

Proimobil, în rol de Moș Crăciun. În cadrul campaniei “Cadoul din cutia de pantofi Moldova”, Compania imobiliară a ajutat la distribuirea cutiilor cu daruri. De această dată, au ajuns în satul Plop Știubei din raionul Căușeni.
 

„Avem o misiune foarte importantă, să transmitem bucurie copiilor la care nu prea ajunge niciun moș crăciun. Noi, împreună cu Compania imobiliară proimobil am venit ca să aducem mai multă magie.”

 

„Felicitari cu Craciunul! Sa fii sanatos!”

În doar câteva ore, angajații Proimobil au reușit să creeze atmosferă de sărbătoare în casele a peste 160 de copii, care au ieșit pe la porți și i-au așteptat cu mare nerăbdare.

 

Mădălina sunt. Să fii sănătoasă și felicitări cu sărbătorile.”

În semn de mulțumire, unii micuți au colindat echipa Proimobil și le-au recitat poezii.

 

REPREZENTANT PROIMOBIL:  „Acești copilași sunt copii noștri și noi trebuie să avem grijă de toți copiii din Moldova.”

Mulțumesc Companiei Imobiliare Proimobil, inclusiv ONG-ului Ajută un om Pentru că au bucurat un număr foarte mare de copiii în localitatea noastră, Plop Știubei. Ne-au adus emoții de bucurie la toate familiile care sunt nevoiașe și care au nevoie de un mic ajutor, suport din partea altor oameni generoși cu suflete și inimi mari.”

Acesta nu este singurul gest oferit de Companie. În cadrul sărbătorilor de iarnă, Proimobil desfășoară Campanie Acasă, alături de familie. În această perioadă, reprezentanții companiei își umplu mașinile cu daruri și le împart celor mai triști ca noi.

Acțiune:
05 Ianuarie 2021

Comandă un sunet

Cererea Dvs. a fost trimisă cu succes.

proimobil.md

Suntem în Viber

+373 78 088 886

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.