proimobil.md

Planul de activitate PROIMOBIL.MD pe perioada COVID-19

Planul de activitate PROIMOBIL.MD pe perioada COVID-19

Să lucrezi ca agent imobiliar înseamnă prin definiție să te întâlnești zilnic cu diverși potențiali clienți, cumpărători, proprietari sau dezvoltatori, să organizezi vizionări, prezentări de tip open house sau alte meeting-uri cu parteneri de afaceri și investitori, motiv pentru care cei care practică această meserie se pot expune, în momentul de față, involuntar riscului infectării cu coronavirus (COVID-19).

Indiferent de virusul care bântuie în lume, oamenii caută să-și cumpere locuințe. Așa cum aproape toate agențiile imobiliare continuă să activeze în regim online, apartamentele și casele se află acum la doar un click distanță.

În acest sens am definit un mod inedit de a prezenta clienților interiorul locuinței pe care intenționează să o cumpere sau să o închirieze. Cu ajutorul telefonului mobil agenții imobiliari pot face, în câteva minute, un tur virtual prin încăpere, așa încât cei de acasă să cunoască fiecare colțișor. Tot online puteți pune întrebări și solicita detaliile care vă interesează.  

Alternativa vine ca urmare a numeroaselor solicitări făcute de potențialii cumpărători de locuințe la adresa noastră. 

Chiar și în regim de carantină și de izolare la domiciliu, tranzacțiile se desfășoară atunci când e nevoie, băncile oferă finanțare, iar birourile notariale funcționează. Acest lucru nu poate decât să faciliteze și să încurajeze cetățenii (mai ales cei veniți de peste hotare) să-și caute propria locuință.

Acțiune:
02 Aprilie 2020

Comandă un sunet

Cererea Dvs. a fost trimisă cu succes.

proimobil.md

Suntem în Viber

+373 78 088 886

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.