proimobil.md
adaugă în favorite

Noutăți imobiliare — Dă apartamentul vechi, la schimb pe unul nou! PROIMOBIL.MD

Comision zero, pentru cumpărători și chiriași

Dă apartamentul vechi, la schimb pe unul nou! PROIMOBIL.MD

Dă apartamentul vechi, la schimb pe unul nou! PROIMOBIL.MD

2019-11-01


Condițiile în care se află blocul vechi în care locuiești îți dau bătăi de cap? Vrei un apartament nou cu o curte amenajată și curată?

Într-un complex rezidențial superb din inima Chișinăului, Eldorado Terra Viaduct, dezvoltatorii au dat curs unui proiect social început de compania imobiliară PROIMOBIL.MD. Este vorba despre posibilitatea de a oferi locuinţa veche la schimb pentru un apartament nou, pentru cei care nu vor sau nu pot să contracteze un credit ipotecar.

Apartamentele sunt oferite din start cu reparație și cu ceva mobilă, pentru ca proprietarii să poată să se mute imediat în noua locuință.


 

Daca doriti să dați apartamentul vechi pe unul nou la Eldorado Terra Viaduct, un broker specializat vă va evalua gratuit și fără comision apartamentul și vă va spune care este marja de preț în care acesta va fi vândut de către managerii PROIMOBIL.MD în următoarea perioadă de până la 30 de zile.

Telefon pentru informații: 060222912

Complexul Eldorado Terra Viaduct este perfect pentru familii și copii. Astfel, poţi beneficia de grădiniță privată pentru copii chiar pe teritoriul complexului, o curte imensă amenajată cu terenuri de joacă pentru copii și spații de agrement pentru adulți și soare şi lumină naturală din abundenţă, care îţi dau o stare de bine permanent.

Comandă un sunet
Adaugă un anunț
Serviciul calitate
078 088 886
proimobil.md

Suntem în Viber

+373 78 088 886

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.