proimobil.md

DE CE APARTAMENTELE SUNT MAI IEFTINE LA O COMPANIE IMOBILIARĂ? 4 motive

DE CE APARTAMENTELE SUNT MAI IEFTINE LA O COMPANIE IMOBILIARĂ? 4 motive

Tot mai multe persoane aleg să apeleze la o companie imobiliară atunci când își procură locuință. De ce? Pentru că aceasta este cea mai rapidă soluție, care îți salvează timp și bani! 

1 - Compania imobiliară îți economisește banii !

Companiile imobiliare negociază cele mai bune prețuri, atît cu proprietari cît și cu companiile de construcții și cu dezvoltatorii. Atunci când o agenție imobiliară încheie contracte de vânzare cu dezvoltatorii, ei obțin un preț real pentru metru pătrat, justificat și calculat în baza a mai multor criterii, precum calitatea construcției, amplasarea și planificarea locuinței. Din contul tranzacțiilor garantate de către compania imobiliară, dezvoltatorii le dau prioritate sau discount la nivel de metru pătrat sau locuință, în general.

 

2 - Compania imobiliară îți dă o siguranță suplimentară în tranzacție!

Agenții imobiliari sunt experți neutri, care lucrează în interesul clienților. Spre deosebire de companiile de construcție, de la un expert imobiliar o să primești mereu o analiză corectă a calității blocurilor și a neajunsurilor anumitor oferte. Un agent imobiliar specializat cunoaște tot istoricul zonei în care activază: câte locuințe și la ce prețuri s-au tranzacționat, cât valorează o locuință, când este cea mai bună perioadă în care să vinzi, să cumperi sau să închiriezi, și cel mai important – care sunt perspectivele zonale și regionale de dezvoltare, ce vor mări prețul imobilului în viitor.

3 - O companie imobiliară ajută la contractarea unei ipoteci la cele mai bune condiții. 

În relații de parteneriat de durată cu cele mai bune bănci din țară, sunt stabilite comisioane preferențiale la rata dobânzii cu principalele bănci care astăzi dau credite din Republica Moldova. De asemenea, pentru ca clienții companiei imobiliare să nu treacă prin povara și stresul executării sau pregătirii actelor pentru obținerea unei ipoteci de sine stătător, este creat un departament de brokeri ipotecari, care asigură confortabilitatea, operativitate și optimizarea procesului pentru clienții companiei.

4 - Prețul imobilului procurat prin agenție imobiliară poate fi mai mic decît prețul afișat de compania de construcții! 

Imobilul procurat prin intermediul agenției are preț egal, dar unori chiar mai mic, decît prețul afișat de companiile de construcții și dezvoltatori ! Și asta pentru că, orice companiile imobiliară lucrează fără commision de la cumpărători, ci percepe comisioane de la companiile de construcții, care sunt oferite numai pentru volume mari de vînzări contractate de către agențiile imobiliare.

Acțiune:
03 Septembrie 2019

Comandă un sunet

Cererea Dvs. a fost trimisă cu succes.

proimobil.md

Suntem în Viber

+373 78 088 886

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.