proimobil.md

Vânzările de apartamente au bătut recordul în sectorul Centru al Capitalei

Vânzările de apartamente au bătut recordul în sectorul Centru al Capitalei

Ultimii doi ani au adus vânzări record în centrul Capitalei. Dezvoltatorul rezidențial Eldorado Terra a vândut 80% din toate spațiile aflate în complexurile N. Testimițeanu. Tranzacțiile includ vânzări ale apartamentelor și spațiilor comerciale. Dezvoltatorul își extinde proiectele și în alte sectoare din Chișinău. 

”S-a schimbat atitudinea clienților care au conștientizat că e mai bine să achiți rata lunară pentru propriul apartament, decât să pui în buzunarul proprietarului 200-300 de euro”, spune Vladislav Sorotinschi, specialist în imobiliare.

Brokerul este de părere că programul Prima casă a fost esenţial în dezvoltarea pieţei imobiliare şi a ajutat mulţi tineri să-şi cumpere o locuinţă.

”Unul dintre factorii care au generat acest boom au fost și programul Prima casă, de care au profitat mulţi cumpărători, dar şi dobânzile mici. Totodată, anul trecut, preţurile apartamentelor în aceste complexe porneau de la 18.500 mii de euro”, a adăugat specialistul.

Investitorul a încheiat cele mai multe tranzacții și pentru spațiile comerciale, dar dă asigurări că, în următoarele luni, încăperi pentru oficii nu vor mai rămâne în vânzare.

Acțiune:
24 Iulie 2019

Comandă un sunet

Cererea Dvs. a fost trimisă cu succes.

proimobil.md

Suntem în Viber

+373 78 088 886

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.