proimobil.md
adaugă în favorite

Noutăți imobiliare — Vara 2019 - Cinci ansambluri rezidențiale se dau în exploatare

Comision zero, pentru cumpărători și chiriași

Vara 2019 - Cinci ansambluri rezidențiale se dau în exploatare

Vara 2019 - Cinci ansambluri rezidențiale se dau în exploatare

2019-05-27


În contextul unei evidente tendințe de stabilizare a prețurilor locuințelor, anul 2019 va continua să fie unul bun pentru piața imobiliară. O dovadă clară o reprezintă dorința aprigă a investitorilor pentru dezvoltarea de noi ansambluri rezidențiale, ce se bazează, desigur, pe cererea solidă existentă pe piață. 

 Centru

Grigore Ureche

Complexul Rezidențial “Grigore Ureche”  este conceput sub semnul eleganţei şi al calităţii– de la interiorul apartamentelor până la coridoare, design-ul aparte este redat de finisaje rafinate şi amenajări de primă clasă, alături de un pachet complet de facilităţi moderne.
Proiectul este situat în una din cele mai căutate și comode zone ale orașului – Centrul istoric.

Pentru detalii despre acest complex apelați 079678897 Victor Calancea

Râșcani

Hermes

Noul complex locativ ”HERMES” este amplasat la 5 minute de centrul capitalei și centrul sectorului Rîșcani. Blocul locativ se află pe prima linie a bulevardului Renașterii Naționale, ceea ce permite deplasarea rapidă în orice sector al orașului. În raza a 250 m găsiți 2 școli, universitate, bazin, supermarket, bănci, farmacii, restaurante, spitalul internațional ”Medpark”.

Pentru detalii despre acest complex apelați Andrian Stolnic 062188817Circului

Complexul locativ individual Circului este amplasat la intersecția a 3 sectoare Centru-Râșcani-Poșta Veche. Cartierul propriu zis va fi compus din 5 blocuri locative cu 11-14 nivel, în ograda acestora fiind amplasate 2 terenuri de joacă pentru copii, acestea fiind unite între ele prin o parcare cerculară.

Pentru detalii despre acest complex apelați Laurențiu Iurcu 062188852

Buiucani

L. Deleanu

Ansamblul rezidențial este situat în imediată vecinătate a parcului L. Deleanu din sect. Buiucani. Proiectul este poziționat în mijlocul naturii. Astfel, casa ta din acest ansamblu rezidențial, aflat departe de ritmul alert al societății moderne, va fi locul tău perfect de relaxare și liniște. 

Pentru detalii despre acest complex apelați Andrei Șevcenco 068678839

Alba Iulia, 77

Complexul locativ din str.  77A format din 4 blocuri locative, amplasat la marginea sect. Buiucani, vis-a-vis de Piața Delfin. Luând în considerare amplasarea strategică:  în imediată apropiere grădiniţe, şcoală, pretura de sector, supermarketuri, cafenele şi alte centre de agrement, cât şi factorii economici: materiale pur ecologice şi calitative, lucrări executate în termen şi la cel mai înalt nivel, preţ avantajos- acest proiect reprezintă o soluţie optimă pentru a da viaţă visurilor tale.

Pentru mai multe detalii apelați Mihai Petică 062188838

 

 


 

 

 

Comandă un sunet
Adaugă un anunț
Serviciul calitate
022 878 880 / 060 578 888
proimobil.md

Suntem în Viber

+373 60 578 888

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.