proimobil.md

Cum alegem un apartament nou în 2019

Cum alegem un apartament nou în 2019

Am pregătit un mic ghid cu 5 criterii care să ajute atât cumpărătorul care va locui în viitorul apartament, cât și investitorul care își dorește un randament bun la închiriere pe termen lung.

  1. Locația –Stilul vieții moderne este în jurul centrelor comerciale, astfel, să locuiești într-o zonă dinamică  în apropiere de office, univirestități, puncte de interes este recomandabil. Proiecte precum: Eminescu Residence, Alpha Residence, Oasis, Testemițeanu 3, Old Town, Royal Residence, V. Alecsandri, reprezintă locații ideale din acest punct de vedere.
  2. Valoarea în timp – un aspect important în cazul valorii este acela că – la fel ca în orașele europene unde acest fapt este o normalitate – prețurile apartamentelor centrale vor deveni, în timp, de două sau trei ori mai mare decât prețurile apartamentelor periferice. Astfel, un apartament central cumpărat azi își poate dubla valoarea în anii care vor veni, pe măsură ce piața rezidențial devine tot mai matură.
  3. Rentabilitatea investiției – Apartamentele centrale sau cele din jurul noului centru se închiriază cel mai rapid, beneficiind de un randament superior. Primele apartamente care pierd chiriașii sunt cele periferice și cele vechi, care sunt neoptimizate și au cheltuieli mai mari. Un apartament nou, central este întotdeauna câștigător.
  4. Facilitățile – blocul locativ în aproiere de un parc, de un bazin profesional, bine întreținut, sau de o sală de sport dotată permanent, este avantajoasă pentru că oferă libertatea alegerii. Noi vă propunem Eldorado Terra Viaduct
  5. Experiența dezvoltatorului – Apartamentele construite de dezvoltatorii experimentați vor avea garanția know-how-ului, a calității și a bunelor practici. Dezvoltatorii consacrați beneficiază de încrederea băncilor, care acționează în calitate de finanțator, și au un rol important pentru liniștea cumpărătorilor de apartamente.

Succes în alegerea noului apartament!
 

Acțiune:
24 Mai 2019

Comandă un sunet

Cererea Dvs. a fost trimisă cu succes.

proimobil.md

Suntem în Viber

+373 78 088 886

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.