proimobil.md

Vezi în apropiere de care complex locativ vor fi amenajate bănci scoase la o imprimantă 3D

Vezi în apropiere de care complex locativ vor fi amenajate bănci scoase la o imprimantă 3D

În această primăvară pe bulevardul Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana vor fi instalate 25 de bănci din beton tipărite la imprimanta 3D. Create după formula 3 în 1, băncile vor avea în structura lor încorporate un scaun pentru recreere, ghiveci pentru flori și o urnă de gunoi. Imprimanta aplică stratificat amestecul de mortar prin duze speciale. Tehnica asigură crearea mobilierului urban de orice formă, reduce timpul și costurile de construcție. Aceste bănci vor fi instalate în apropiere de Complexul locativ "Royal Residence", care va fi dat în exploatare la începutul anului 2020.


Calculatorul dirijează printr-un software munca imprimantei. Prin această tehnologie asigurăm uniformitatea procesului și varietatea formelor. Procesul este automatizat, singura intervenție umană având loc doar la încărcarea periodică a sistemului de alimentare cu mortar. Tiparul unei bănci durează până la 8 ore”,, a declarat Elena Meseaț, directoare executivă 3D Stroy SRL.


Compania este câștigătoarea unei competiții de granturi lansate în 2018 de PNUD, care vine să susțină soluţiile noi şi inovative de dezvoltare urbană modernă şi prietenoasă mediului ambiant. Valoarea totală a grantului acordat companiei „3DStroy” este de 7.700 USD, compania venind cu o contribuţie proprie de 3.300 USD.

 

Acțiune:
25 Martie 2019

Comandă un sunet

Cererea Dvs. a fost trimisă cu succes.

proimobil.md

Suntem în Viber

+373 78 088 886

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.