proimobil.md

Cumperi apartament sau stai cu chirie? Care este cea mai bună alegere?

Cumperi apartament sau stai cu chirie? Care este cea mai bună alegere?

Sunt mulți care susțin că, a fi proprietarul casei este cea mai bună variantă. Există însă și destui care se plasează de cealaltă parte a baricadei și preferă să plătească lună de lună chiria, în loc să se îndatoreze mulți ani la bancă. Cum e mai bine: sa fii proprietar sau să plătești chirie?

Răspunsul la această întrebare vom căuta să-l aflăm în acest articol.

De ce să procuri o casă sau un apartament?

Stabilitate

Dacă ești căsătorit și ești hotărât să locuiești într-o anumită localitate tot restul vieții, cumpărarea unei case îți asigură ție și familiei un anumit comfort psihic.

Poți să-ți personalizezi locuința

Într-adevăr faptul că ești liber să îți decorezi casa așa cum îți place e un avantaj. Totuși trebuie să știi că proiecte de acest gen te costă bani.

Casa e o investiție

Chiar dacă e cea mai prostă, o casă reprezintă totuși o investiție. Dacă te gândești să cumperi o casa cu scopul de a o închiria este o idee bună. Imobiliarele reprezintă nimic altceva decât o alta sursă din care poți primi venit pasiv lună de lună, de la persoanele cărora le închiriezi.

De ce să închiriezi o casă sau un apartament?

Nu ai nevoie de acceptul bancii. Există persoane care, din diverse motive nu pot merge la banca pentru a opta pentru un credit, pentru cumpărarea unei case. Pentru ei, aceasta a doua variantă, funcționează cel mai bine. Asta pentru că, sistemul este simplu, rapid și funcționează în 3 pași: vazut, plăcut, închiriat. Fără povara gândului că vor trebui să plătească 25-30 ani rate la bancă.

Flexibilitate

Gândește-te poate că astăzi vrei să trăiești în capitală, mai târziu, aglomerația din Chișinău simți că nu te mai „prinde” așa că, te hotărăști să te muți în suburbie. Toate aceste modificări pot fi făcute destul de rapid, pentru că nu ai un imobil deja cumpărat, care să te țină în loc din a te muta acolo unde-ți dorești, atunci cand dorești.

Această variantă este perfectă pentru tine dacă, jobul sau afacerea pe care o ai, te obligă să călătorești foarte mult și drept urmare, ești nevoit să te muți des.

Eviți cheltuieli suplimentare

În calitate de chiriaș eviți cheltuielile prilejuite de mutarea mobilei, redecorarea noii locuințe etc., iar grijile pe care ți le faci în acest sens sunt, cu siguranță, mai puține și stresul resimțit este mai mic.

Contactează-ne! 060 578 888. Te vom ajuta să procuri sau să închiriezi locuința într-un scurt timp. 

Acțiune:
09 Ianuarie 2019

Comandă un sunet

Cererea Dvs. a fost trimisă cu succes.

proimobil.md

Suntem în Viber

+373 78 088 886

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.