adaugă în favorite

Noutăți — Pro Imobil Grup este fericit și mândru a face parte din Uniunea Agentilor Imobiliare!

Pro Imobil Grup este fericit și mândru a face parte din Uniunea Agentilor Imobiliare!

Pro Imobil Grup este fericit și mândru a face parte din Uniunea Agentilor Imobiliare!

2015-04-07


     Vineri data de 3 aprilie 2015 a avut loc mult așteptată întâlnire al Uniunii Agentiilor Imobiliare din Republica Moldova, la care au participat peste 20 de agentii imobiliare, nu numai din Chișinău, dar și din Tiraspol, Bălți, Cahul și Cimișlia.

     Piața imobiliară din Republica Moldova va deveni o piață mai civilizată ne asigură reprezentanții și directori companiilor participante la evenimentul de prezentare: Pro Imobil Grup, Protect Imobil, Prime Capital, Piața Imobil, Lumea Imobilului, Royal Imobil, Nelocativ Imobil, EuroImobil, Etalon Imobil, Lara, Midas Grup, Naxin etc. precum și reprezentanții  presei, cadastrului și al instituților financiare din țară. Uniunea Agențiilor Imobiliare este interesată de dezvoltarea durabilă a pieței imobiliare pentru a garanta calitatea serviciilor oferite.

    Unul dintre obiectivele Pro Imobil Grup, precum și alților participanți este de a menține o imagine favorabilă a companiilor imobiliare și crearea transparenței prețurilor, prin urmare  va crește nivelul de calitate a serviciilor prestate și va spori încrederea în rândul cumpărătorilor din Republica Moldova.

Comandă un sunet
Adaugă un anunț
022 878 880 / 060 578 888
Serviciul calitate
proimobil.md

Suntem în Viber

+373 60 578 888

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.