proimobil.md
adaugă în favorite

Noutăți imobiliare — Top 3 lucruri de care trebuie să ții cont atunci când cumperi o locuință

Comision zero, pentru cumpărători și chiriași

Top 3 lucruri de care trebuie să ții cont atunci când cumperi o locuință

Top 3 lucruri de care trebuie să ții cont atunci când cumperi o locuință

2019-02-07


Cei mai mulți dintre cumpărători care își achiziționează pentru prima dată o locuință nu au nici un fel de experiență în astfel de cumpărare. Ca urmare, fac greșeli pe care un investitor care cumpără frecvent nu le mai face demult.

Așa se face că atunci când cumpără pentru prima dată o locuință oamenii nu se informează suficient și nu sunt atenți la detalii. Și aceasta este cea mai frecventă greșeală. De cele mai multe ori nici nu știu clar ce caută și se lasă ispitiți de o prezentare frumoasă alegând o locuință care, de fapt, nu li se potrivește  - ori ca buget, ori ca împărțire a spațiului.

  • Cele mai mari temeri ale cumpărătorilor

Când cumpără o locuință cel mai tare oamenii se tem de viciile ascunse ale proprietății. De asemenea, se tem că la finalizarea proiectului nu va fi calitatea promisă a finisajelor atât interioare, cât și exterioare ale blocului sau casei/vilei. Cu ajutorul unui agent imobiliar poți evalua corect locuința.

  • Facilitățile pe care le solicită cel mai des potențialii cumpărători

Când aleg un apartament în care vor să locuiască sau pe care vor să-l închirieze, beneficiarii analizează în primul rând poziția proprietății în zonă. Asta înseamnă că apreciază dacă au acces ușor către mijloacele de transport în comun, dacă în apropiere este o zonă comercială bine dezvoltată sau o zonă de agrement. De asemenea, contează foarte mult dacă în zona în care se află sunt unități de învățământ superior, licee, școli, grădiniți. O facilitate importantă pentru un potențial cumpărător, este locul de parcare. În Chișinău, locul de parcare a devenit un factor decesiv în achiziționarea unei proprietăți.

  • Fiecare proprietate are clientul său!

Cel mai bine în această perioadă în Chișinău se vând locuințele cu prețuri medii. Sunt urmate proprietățile cu prețuri mici care se încadrează la produsul de creditare Prima Casă. Totuși, proprietățile cu prețuri medii se vând mai repede decât cele cu prețuri mici. Dacă prețul locuinței este corect, timpul de vânzare a unei locuințe este de aproximativ 1 lună.

Cu siguranță, sfaturile de mai sus te vor ajuta în procesul cumpărării apartamentului nou pe care ți-l dorești. Apelează la un agent imobiliar Proimobil pentru a cumpăra un apartament sigur. Sună la 060 578 888

Comandă un sunet
Adaugă un anunț
Serviciul calitate
022 878 880 / 060 578 888
proimobil.md

Suntem în Viber

+373 60 578 888

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.