proimobil.md
adaugă în favorite

Noutăți imobiliare — Vinde locuința în perioada sărbătorilor de iarnă

Comision zero, pentru cumpărători și chiriași

Vinde locuința în perioada sărbătorilor de iarnă

Vinde locuința în perioada sărbătorilor de iarnă

2018-11-30


Ai de gând să vinzi locuința și nu știi care e perioada potrivită, atunci cu siguranță cel mai potrivit timp e de sărbătorile de iarnă. Cu ajutorul specialiștilor imobiliari ai posibilitatea reală să vinzi locuința de sărbători la un preț avantajos.

Iată 4 motive solide de a vinde locuința în perioada sărbătorilor de iarnă:

Cumpărători motivați

În perioada sărbătorilor sunt mai puțini cumpărători, ceea ce înseamnă mai puțină concurență la procurarea locuinței dorite. Astfel, poți câștiga ușor un client bine determinat să cumpere locuința ta.

Câștig mai mare

Setarea prețului corect este una dintre cele mai importante sfaturi pentru vânzarea unei case pe timp de iarnă. În funcție de zona în care se află locuința, concurența poate fi mai mică datorită sezonului de iarnă. Cu toate acestea, nu înseamnă că trebuie să o scoți la vânzare la un preț mult prea mare. Există riscuri reale care vin cu un preț prea ridicat, iar casa ta poate ramâne pe piața foarte mult timp până să primești o ofertă bună.

Analizarea imobilului în detaliat

Cumpărătorii au mai mult timp să analizeze proprietatea de sărbători decât în altă perioadă a anului. Ai posibilitatea reală să vinzi apartamentul anume în această perioadă.

Atragere clientul prin decorațiunile de iarnă

Sezonul sarbătorilor de iarnă este unul dintre cele mai mari avantaje pe care le ai dacă vrei sa vinzi pe timp de iarnă. Foarte mulți vânzători, pe timp de iarnă, decorează casele în tema Crăciunului pentru a atrage cumpăratori: decoruri, lumini, parfumuri sau cadouri sub brad. Toate acestea pot să facă minuni când vine vorba de vânzare. Mulți cumpărători au familii sau au în plan să își întemeieze una. Arată-le cât de minunantă e casa ta pentru petrecerea sărbătorilor împreună cu familia și prietenii.

Comandă un sunet
Adaugă un anunț
Serviciul calitate
022 878 880 / 060 578 888
proimobil.md

Suntem în Viber

+373 60 578 888

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.