proimobil.md
adaugă în favorite

Noutăți imobiliare — Cumpără mai ieftin cu Proimobil

Comision zero, pentru cumpărători și chiriași

Cumpără mai ieftin cu Proimobil

Cumpără mai ieftin cu Proimobil

2018-10-10


Compania Proimobil are condiții preferințiale de la toți dezvoltatorii. Ani de zile, în baza parteneriatelor cu cele mai bune companii de construcție sigure, Proimobil și-a creat condiții favorabile pentru clienții săi.

La moment, piața imobiliară este destul de haotică dar și într-o continuă mișcare. Scopul primordial al companiei Proimobil este să creeze un mediu profesionist de tranzacționare a imobilelor (case/vile, apartamente, terenuri, spatii comerciale si industriale).

„Din contul tranzacțiilor garantate de către companie, dezvoltatorii ne dau prioritate sau discount la nivel de 10-20 euro pentru metru pătrat la clienții noștri. În relații de ani de zile consfințite cu cele mai bune bănci din țară, sunt stabilite comisioane preferențiale  de la -0,5 până la -1% la rata dobânzii cu principalele bănci care astăzi dau credite din R. Moldova. De asemenea, pentru ca cumpărătorii noștri să nu treacă prin povara și stresul executării sau pregătirii actelor pentru obținerea unei ipoteci de sine stătător, este creat un departament de brokeri ipotecari, care asigură confortabilitatea, operativitate și optimizarea procesului pentru clienții companiei”, a declarat Vlad Musteață, directorul Proimobil.

Scopul primordial al companiei este de a minimaliza disconfortul clienților, deoarece toți care au obținut un credit, știu de momentele negative care sunt prezente, atât în relația cu banca, cât și în relația cu vânzătorii. Specialiștii Proimobil asigură procedura la bancă și la etapa semnării la notariat. La fel negocierea tuturor condițiilor cu vânzătorii pentru ca tranzacția dată să nu pice.

„Fiecare cerere reprezintă pentru noi un pas în viață pe care vrem să il facem împreună, în așa fel încât să putem găsi cea mai bună soluție”, spune Vlad Musteață.

Proimobil reprezintă punctul de referință pentru orice persoană care își dorește tranzacționarea unui imobil, fiind în măsură să-l evalueze în mod corect.

Comandă un sunet
Adaugă un anunț
Serviciul calitate
022 878 880 / 060 578 888
proimobil.md

Suntem în Viber

+373 60 578 888

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.