adaugă în favorite

Noutăți imobiliare — 5 motive de ce să apelezi la un agent imobiliar

Comision zero, pentru cumpărători și chiriași

5 motive de ce să apelezi la un agent imobiliar

5 motive de ce să apelezi la un agent imobiliar

2018-03-23


Cine are nevoie de motive atunci cand patrunde intr-un teritoriu necunoscut, ne veti intreba? Agentii imobiliari profesionisti au educatia, specializarea si experienta pentru a lucra pentru tine si pentru a obtine rezultate mai bune decat ai obtine tu.

Dorim sa dezvoltam aceasta tema, pentru ca explicatiile simple genereaza cele mai multe intrebari. Iar noi suntem aici tocmai pentru a raspunde la aceste posibile intrebari.

1. Alege un agent imobiliar pentru a avea acces la informatii! 

Un agent imobiliar specializat cunoaste tot istoricul zonei in care activeaza: cate locuinte si la ce preturi s-au tranzactionat, cat valoreaza o locuinta, cand este cea mai buna perioada in care sa vinzi, sa cumperi sau sa inchiriezi.

2. Un agent imobiliar iti deschide usile. 

Ai posibilitatea astfel de a viziona mai multe proprietati listate pe piata si de a face cea mai buna alegere, conform nevoilor tale si ale familiei tale.

3. Agentul imobiliar castiga pentru tine timp. 

Toate vizionarile sunt organizate conform programului tau. Nu vei fi nevoit sa dai telefoane, sa stabilesti intalniri, sa te deplasezi in diferite colturi ale orasului fara un traseu bine definit si sa vizitezi proprietati care poate nu indeplinesc criteriile tale. Toate acestea sunt consumatoare de timp, de energie si de nervi.

4. Agentul imobiliar castiga pentru tine bani. 

Negocierea este o etapa dificila atunci cand nu cunosti fazele ei, nu stapanesti tehnicile de negociere si nu stii cum sa pui in practica scenarii. Agentul imobiliar are un avantaj major, care in timpul negocierilor este decisiv: nu se implica emotional. Va amintiti despre raportul dintre emotii si ratiune? Agentul tau niciodata nu va accepta, in numele tau, sa plateasca mai mult decat valoreaza o locuinta, pentru ca pentru el toate proprietatile listate sunt la fel.

5. Alege sa lucrezi cu un agent imobiliar pentru siguranta! 

Contractele pot contine capcane; stapanirea termenilor juridici nu e tocmai punctul tau forte. Daca iti doresti un contract fara clauze ascunse, un contract care sa te protejeze, iti recomandam sa apelezi la serviciile unui profesionist.


Sursa: imobiliare.ro

Comandă un sunet
Adaugă un anunț
Serviciul calitate
022 878 880 / 060 578 888
proimobil.md

Suntem în Viber

+373 60 578 888

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.