добавить в избранное

Новости — Prețurile pentru imobile au crescut în luna august!

Prețurile pentru imobile au crescut în luna august!

Prețurile pentru imobile au crescut în luna august!

2016-09-08


Cei care au vândut bunuri imobiliare în luna august, s-au ales cu un venit mai mare decât cei care-au făcut-o în iulie, iar cumpărătorii au scos mai mulți bani „din buzunare”. Prețurile au crescut cu 1%, cererea fiind preponderentă din partea compatrioților de peste hotare, iar apartamentele bune au fost la mare căutare, devenind, astăzi, mai greu de găsit. Un beneficiar strategic al tranzacțiilor imobiliare, la sigur a profitat de acest fapt, unul neinițiat însă, poate învăța chiar de astăzi de la profesioniști.  

Compania Proimobil Grup inițiază un proiect amplu de analiză a dinamicii prețurilor, cererii și ofertei pe piața imobiliară, iar, în scurt timp, veți putea evalua propriul apartament direct pe site-ul proimobil.md. La fel, va fi implementat și un constructor analitic care va permite o estimare în timp real a situației economice curente pe piață. Dar, până a lansa noul serviciu, compania oferă câteva date statistice. 

Prin urmare, specialiștii Proimobil Grup au determinat care sunt cele mai bune luni pentru a procura sau a vinde un apartament în 2016. Astfel lunile februariemai și iunie sunt propice achiziționării apartamentelor, pentru că în aceste luni prețurile medii sunt în scădere datorită cererii în descreștere.

Agenții imobiliari ai companiei Pro Imobil Grup vă stau la dispoziție pentru vânzarea sau procurarea unui imobil, indiferent de luna pe care o alegeți. 

Pentru a afla gratuit costul apartamentului Dumneavoastră la ziua de astăzi, apelați 060578888.

Обратный звонок
Подать объявление
022 878 880 / 060 578 888
Качество обслуживания
proimobil.md

Мы в Viber

+373 60 578 888

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.