proimobil.md

5 motive prin care se diferențiază Proimobil de alte companii

5 motive prin care se diferențiază Proimobil de alte companii

Într-un fel sau altul, toate domeniile de activitate implică relaționarea dintre oameni. Domeniul imobiliar în schimb este unul dintre acelea care prioritizează acest aspect. Și nu doar atât, căci acest domeniu nu se rezumă doar la relațiile între agent și client, ci și la cele dintre managementul biroului și agent, dar și la cele între colegii dintr-o agenție. Toate aceste relații, construite și dezvoltate, se reflectă în munca unui agent. În acest articol ne vom opri asupra relației dintre cei care formează echipa Proimobil.

Iată câteva elemente esențiale în biroul nostru, care fac ca cei care au ales și aleg să fie alături de noi, să vină cu drag și să fie pasionați de ceea ce fac zi de zi:

1. VALORI împărtășite

Pentru că știm cât este de important ca cei care muncesc să aibă aceleași valori, avem periodic discuții care ne reamintesc tuturor care sunt acestea și deci care sunt obiectivele și misiunea tuturor. Ne bazăm pe încredere, responsabilitate, respect, calitate, dezvoltare personală.

2. COMUNICARE onestă și deschisă

O relație bună cu persoanele cu care lucrezi este fără îndoială fundamentul unui mediu plăcut. De aceea, onestitatea și comunicarea deschisă sunt de departe elementul principal. Pentru noi e important să îi lași pe ceilalți să știe ce faci și de ce, și dacă ceva te deranjează, să pui cărțile pe masă, să fii sincer în ceea ce privește sentimentele si dubiile tale și să vezi către ce va duce asta. Și să nu uităm să fim mereu respectuoși, căci este un aspect mereu apreciat.

3. FAMILIARITATE și voie bună

Suntem o companie care nu ia fost dificil să dezvolte relații în afara muncii. Fiindcă suntem online 24/24, comunicăm foarte mult și după orele de lucru, adesea despre subiecte legate de muncă. Deci, nu este surprinzător faptul că ne simțim confortabil în compania celorlalți și rezolvăm problemele împreună, ca o echipă, ceea ce are ca rezultat soluții mai eficiente. Mai mult, a te simți bine la locul de muncă motivează foarte mult. Dacă lucrezi într-un mediu plăcut, distractiv și prietenos, nu va fi dificil să preiei o sarcină în plus, să stai mai mult la muncă dacă este necesar și să oferi 110%.

4. MEDIU suportiv

Dacă lucrezi într-o agenție, știi cât de stresant poate fi uneori. Niciodată nu știi cu precizie de 100% ce va urma mâine și programul tău poate avea abateri. Este foarte important să fii ingenios și să acționezi rapid. Nu ești obosit, ci extenuat și asta nu contează pentru că trebuie să finalizezi munca și ai lucruri de făcut care nu se pot amâna. Și pentru că profesionalismul se numără printre valorile noastre, ne ajutăm reciproc pentru a ne îndeplini promisiunile. Simplul fapt că știi că poți obține ajutor în orice moment înseamnă mult, nu-i așa?

5. EDUCAȚIE

Avem o mare grijă să ne educăm și să ne oferim feedback regulat. Suntem genul de companie în care ne încurajăm reciproc să citim, să învățăm și să creștem. Toți agenții din biroul nostru au cursuri și certificări în domeniul nostru, și insistăm asupra educației continue. Din momentul în care o persoană dorește să facă parte din echipa noastră, începe procesul de informare și educare, care nu încetează pe tot parcursul carierei sale, căci Proimobil are o Academie, training-uri periodice, oameni de succes care își împărtășesc experiența, și multe resurse de dezvoltare, atât pe plan profesional, cât și personal.

Dacă ceea ce ai citit mai sus ți-a trezit interesul de a ne cunoaște, suntem pe str. Armeneasca. 28 cu cafea bună, te invităm să ne cunoști!

 

 

Поделиться:
08 февраля 2019

Последние новости

Обратный звонок

Ваш запрос был успешно отправлен.

proimobil.md

Мы в Viber

+373 78 088 886

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.