Отзывы

Victor Rusu
Victor Rusu

Pro Imobil Grup cea mai tare echipa,cei mai profesionisti.

Cristina Popescu
Cristina Popescu

Cei mai buni sunt cei de la Pro Imobil Grup!!!

Rodi Gregory
Rodi Gregory

Doar aici veti avea parte de specialisti calificati si atentie pe masura!!! Felicitari!

Стела Василевна
Стела Василевна

Respect pentru Compania Pro Imobil Group, dati dovada de seriozitate si respect pentru fiecare client in parte!

Veronica Veronica
Veronica Veronica

Sunteti surprinzatori, tindeti spre perfectiune, aveti oferte de succes, multumim pentru solutii potrivite in domeniul imobiliar.

Maya Berbec-Avram
Maya Berbec-Avram

O companie cu un personal profesionist,care ne fac visele realitate!

Doina Botnariuc
Doina Botnariuc

Voi stiti sa faceti familiile fericite. Asta e cel mai important. O casa- o familie - o viata!

Rodica Ceban
Rodica Ceban

Pro Imobil Grup, sunteti numerosi, aveti colaboratori competenti, oferte minunate - ramane sa va dorim clienti fideli si realizari pe masura!

Maria Andrei
Maria Andrei

Voi apela neaparat la voi cand va fi timpul sa cumparam un apartament!

Vitalii Potinga
Vitalii Potinga

Îmi place echipa ceasta, tineti-o tot asa ba chiar si mai bine!

Cristina Galoi
Cristina Galoi

Mi-au placut. Fara complicatii si mult timp pierdut!

Ilian Radetchi
Ilian Radetchi

Best of the best!

Jovmir Cristina
Jovmir Cristina

O echipa de profesionisti si oferte potrivite pentru orice preferinte! ProImobil -alegerea potrivita in cautarea locuintei perfecte..

Natalia Ctitor
Natalia Ctitor

Succesul si imaginea unei Companii, in mare parte, depind si sunt promovate pe piata de profesionalismul si responsabilitatea echipei, care activeaza in ea... Am avut ocazia sa apelez la serviciile Pro Imobil Grup, reprezentat de Dl Ion Bahna si am ramas placut impresionata de operativitatea si receptivitatea Domniei sale si a colegilor sai. Cu deplina incredere recomand serviciile Pro Imobil Grup. Mult succes inainte! Sunteti BRAVO!

Lydushka Scutaru
Lydushka Scutaru

Tot Respectul pentru Compania Pro Imobil Group, si in special multe multumiri lui EUGEN DURA pentru inalt profesionalism,seriozitate,intelegere.....shi rabdarea cu care am fost servita din partea lui, nu o puteti gasi la orce agent Imobiliar. De aceia il recomand la toti, EUGEN the best of the best. Mult Success si cat mai multi clienti. Excelent!

Тиана Григорьева
Тиана Григорьева

Мы только в поиске недвижимости, просматриваем предложения, очень довольны компетентностью, толерантностью и профессионализмом Ваших сотрудников. Успехов Вам и дальнеЙшего роста, а мы с удовольствием будем с Вами сотрудничать и впредь!

Natalia Ciocan
Natalia Ciocan

Sunt încântată că am avut ocazia să colaborez cu Pro Imobil Group, o echipă de profesioniști pe care o recomand cu mândrie. În special un maaare Mulțumesc pentru Adrian Fortuna, un adevarat "rechin" in domeniu, corect, dinamic, sociabil, diplomat și mega punctual. Mulțumesc Adrian! Mulțumesc Pro Imobil!

Ana Todica
Ana Todica

Familia Todica aduce mari multumiri echipei Pro Imobil, in special lui Sbirciog Sandu pentru ajutorul si asistenta acordata si lui Victor Plugaru pentru rabdare si intelegere, o echipa tinara, energica si profesionista, va multumim, va uram succese in continuare si sarbatori fericite!

Cristina Bulban
Cristina Bulban

As vrea sa multumesc mult Companiei Pro Imobil Grup si in special lui Lilian Vacaru pentru suport si rabdare. Ne bucuram ca am avut ocazia sa colaboram si sa ne gasim un cuibusor atat de placut! Mult succes si cat mai multi clienti! Bravo!

Обратный звонок
Подать объявление
022 878 880 / 060 578 888
Качество обслуживания
proimobil.md

Мы в Viber

+373 60 578 888

Теперь вы можете получить консультацию, где бы вы не находились.