Republica Moldova, destinație turistică de top sugerată de americani

Republica Moldova, destinație turistică de top sugerată de americani

Țara noastră a fost inclusă în topul destinațiilor turistice pentru anul viitor. Intrepid Travel, cei care au realizat clasamentul descriu Republica Moldova ca fiind una care deține peisaje frumoase, vinuri și bucate delicioase, dar și lipsa aglomerației.

Străinii au apreciat beciurile cu vinuri și calitatea lor incredibilă, în special crama Mileștii Mici, care deține recordul pentru cea mai bogată colecție de vinuri.

“Spre deosebire de alte regiuni vitivinicole precum Toscana din Italia sau Bordeaux din Franța, dealurile Adelaide sau Marlborough din Insula de Sud a Noii Zeelande, viile din Republica Moldova au rămas neatinse și nevăzute”, scrie publicația americană New York Post.

Cât despre natura Moldovei, se precizează că depășește așteptările, iar arhitectura este una iconică. Mai mult, unele clădiri sunt considerate de americani miniatura Teatrului Bolșoi din Moscova sau Bazilica Sf. Petru din Vatican.  

Ziarul de peste Ocean mai specifică faptu că Moldova este vizitată anual de aproximativ 120. 000 de turiști. Totuși, ținând cont de ospitalitatea de care dă dovadă, ar putea face față unui număr și mai mare de turiști. 

Официальный чатTelegramFacebookViberПозвонить прямо сейчасCall Us