Harta traseelor de la Maratonul Internațional Chișinău

Harta traseelor de la Maratonul Internațional Chișinău

Sute de participanți înscriși la Maratonul Internațional, printre care și un grup de tineri din cadrul companiei Pro Imobil Grup, vor porni de la linia de start la ora 9:00, din fața Arcului de Trimf.

Traseul stabilit de organizatorii celui mai grandios eveniment sportiv este: bulevardul Ștefan cel Mare – strada Ciuflea - bulevardul Dacia până la intersecţia cu strada Trandafirilor, apoi în sens invers pe bulevardul Dacia- strada Ciuflea - bulevardul Ştefan cel Mare până în Piaţa Marii Adunări Naţionale şi în continuare pe bulevardul Ştefan cel Mare până la intersecţia cu strada Toma Ciorbă şi înapoi pe bulevardul Ştefan cel Mare până în PMAN.

Atleții s-au înscris la diferite probe:  42, 21, 10, 5 și 1,5 kilometri.

În același timp, meteorologii promit pentru astăzi o maximă termică de până la 18 grade Celsius.  De altfel, temperatură considerată cea mai optimă pentru acest gen de eveniment.

Menționăm că Maratonul Internațional are loc la Chișinău pentru al treilea an consecutiv. Pe perioada desfășurării evenimentului, transportul public va fi direcționat pe străzile adiacente bulverdului Ștefan cel Mare. 

Официальный чатTelegramFacebookViberПозвонить прямо сейчасCall Us