proimobil.md
Andreea Dinu
Andreea Dinu

O companie cu un personal profesionist,care ne fac visele realitate!

Liliana Baltag
Liliana Baltag

Pro Imobil, sunteti numerosi, aveti colaboratori competenti, oferte minunate - ramane sa va dorim clienti fideli si realizari pe masura!

Tatiana Midoni
Tatiana Midoni

Domnule Caciura, vă aduc sincere mulțumiri pentru munca Dumneavoastră ați dat dovadă de excelentă deontologie pe tot parcursul de vânzare-cumpărare al apartamentului. Ați contribuit enorm la realizarea așteptărilor mele. E ușor să lucrezi cu oameni de încredere.

Vitalina Grecu
Vitalina Grecu

Sunteti surprinzatori, tindeti spre perfectiune, aveti oferte de succes, multumim pentru solutii potrivite in domeniul imobiliar.

Elena Ivanova
Elena Ivanova

Succesul si imaginea unei Companii, in mare parte, depind si sunt promovate pe piata de profesionalismul si responsabilitatea echipei, care activeaza in ea... Am avut ocazia sa apelez la serviciile Pro Imobil, reprezentat de Domnii Ghenciu Dumitru și Dumitru Caciura si am ramas placut impresionata de operativitatea si receptivitatea lor si a colegilor sai. Cu deplina incredere recomand serviciile Pro Imobil. Mult succes inainte! Sunteti BRAVO!

Xing Shang
Xing Shang

Tot Respectul pentru Compania Pro Imobil, si in special multe multumiri lui Sergiu Hasan pentru inalt profesionalism,seriozitate,intelegere.....shi rabdarea cu care am fost servita din partea lui, nu o puteti gasi la orce agent Imobiliar. De aceia il recomand la toti, Sergiu the best of the best. Mult Success si cat mai multi clienti. Excelent!

мунтяну Иван
мунтяну Иван

Îmi place echipa ceasta, tineti-o tot asa ba chiar si mai bine!

СТЕЛА ВАСИЛЕВНА
СТЕЛА ВАСИЛЕВНА

Мы только в поиске недвижимости, просматриваем предложения, очень довольны компетентностью, толерантностью и профессионализмом Ваших сотрудников. Успехов Вам и дальнйшего роста, а мы с удовольствием будем с Вами сотрудничать и впредь!

Stela Andreicu
Stela Andreicu

Respect pentru Compania Pro Imobil Group, dati dovada de seriozitate si respect pentru fiecare client in parte! Am căutat un apartament mai mult de jumătate de an, dar nu v-ați lăsat de mine, m-ați ajutat până la final, mulțumesc.

Valentin Sârghi
Valentin Sârghi

As vrea sa multumesc mult Companiei Pro Imobil si in special lui Gheorghe pentru suport si rabdare. Ne bucuram ca am avut ocazia sa colaboram si sa ne gasim un cuibusor atat de placut! Mult succes si cat mai multi clienti! Bravo!

Cristina Popescu
Cristina Popescu

Cei mai buni sunt cei de la Pro Imobil Grup!!!

Maya Berbec-Avram
Maya Berbec-Avram

O companie cu un personal profesionist,care ne fac visele realitate!

Doina Botnariuc
Doina Botnariuc

Voi stiti sa faceti familiile fericite. Asta e cel mai important. O casa- o familie - o viata!

Ilian Radetchi
Ilian Radetchi

Best of the best!

Jovmir Cristina
Jovmir Cristina

O echipa de profesionisti si oferte potrivite pentru orice preferinte! ProImobil -alegerea potrivita in cautarea locuintei perfecte..

Natalia Ciocan
Natalia Ciocan

Sunt încântată că am avut ocazia să colaborez cu Pro Imobil Group, o echipă de profesioniști pe care o recomand cu mândrie. În special un maaare Mulțumesc pentru Adrian Fortuna, un adevarat "rechin" in domeniu, corect, dinamic, sociabil, diplomat și mega punctual. Mulțumesc Adrian! Mulțumesc Pro Imobil!

Ana Todica
Ana Todica

Familia Todica aduce mari multumiri echipei Pro Imobil, in special lui Sbirciog Sandu pentru ajutorul si asistenta acordata si lui Victor Plugaru pentru rabdare si intelegere, o echipa tinara, energica si profesionista, va multumim, va uram succese in continuare si sarbatori fericite!

Comandă un sunet

Cererea Dvs. a fost trimisă cu succes.

proimobil.md

Suntem în Viber

+373 78 088 886

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.