adaugă în favorite

Parteneri — , , 0 , 0 €

Israel Imobil

Israel Imobil


 

Compania de construcții “Israel Imobil” S.R.L. reprezintă una din cele mai mari companii de construcții din Israel “Naot-a-Pisga”.

Pe piața imobiliară din Republica Moldova compania activează de circa 2 ani, în Israel, firma activează mai bine de 15 ani, timp în care a studiat și a activat nu doar în Israel ci și pe piețele imobiliare din Eurpa de Sud-Est, în țări ca Ucraina,Lituania și Belarus.

“Israel-Imobil” S.R.L. realizeaza construcția blocurilor locative, începând de la efectuarea gropii de fundație până la darea în exploatare a apartamentelor finisate.

Pe parcursul a 15 ani, în Israel compania a construit în orașele: Ierusalim, Elat, Beit-Shemesh nu doar unități de blocuri locative, ci și microraioane întregi.

Pe un teren imens din orașul Modein-Elit, s-a construit un număr impresionant de blocuri locative și obiecte cu menire socială, ca rezultat dând naștere la un nou orășel de elită, în care actualmente locuiesc mai mult de 20 000 familii.

În componența companiei de construcție “Israel Imobil” S.R.L. intră doar specialiști cu calificare înaltă, competenți și care în permanență își ridică nivelul de calificare urmând noi cursuri de atestare.

La proiectarea acestui obiect s-a ținut cont riguros de cerințele de pe piața imobiliară din Republica Moldova. Ne-am străduit să ținem cont nu numai de calitatea construcției ci și de comoditatea viitorilor locatari.

Astfel, aici se construiesc 2 blocuri cu 9 etaje, opt etaje din care sunt cu apartamente cu o cameră de la 42 metri la 49 metri, și cu două camere de la 69 metri la 90 de metri pătrați. La etajul 9 sunt situate apartamente cu 3 oadăi tip mansardă, de la 79 la 113 metri pătrați.
Compexul locativ este situat în mijlocul sectorului Ciocana, alături de școală, gradiniță, supermarket, piață. Este de menționat faptul că planimetria este foarte comodă, iar holurile și lodgiile sunt destul de spațioase.

A doua direcție de activitate a companiei “Israel Imobil”S.R.L.,este construcția mansardelor pe casele deja existente.
În activitatea noastra ne conducem de următoarele principii:

  • Profesionalism;
  • Calitatea lucrărilor de construcție;
  • Finisarea lucrărilor în termenii propuși.

Comandă un sunet
Adaugă un anunț
022 878 880 / 060 578 888
Serviciul calitate

Suntem în Viber

060 578 888

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.