adaugă în favorite

- Parteneri — , , 0 , 0 €

KIRSAN COM

KIRSAN COM


 

Compania KIRSAN COM SRL - specializată în construcții de imobile pe piața RM, a fost fondată în anul 2000. 

Misiunea companiei - construirea unor locuințe care să fie accesibile, dar totodată comode și frumoase. Începând cu primele proiecte, KIRSAN COM SRL s-a evidențiat prin arhitectură inedită, o planificare bine gândită și-o infrastructură dezvoltată care pot fi asociate proiectelor din categoria business-class.

Toate etapele de realizare a proiectelor - de la producerea materialelor de construcție, proictare, construcțe și până la procesul de vânzare și dare în explotare - sunt realizate cu resursele interne a companiei. KIRSAN COM SRL construiește exclusiv pe proprii terenuri, respectiv, din contul economiilor realizate prin neadmiteerea serviciilor de intermediere, se reușește stabilirea și menținerea unor prețuri reduse pentru metru pătrat, dar și permite concomitent verificarea riguroasă a nivelului de calitate și a termenilor de finisare a lucrărilor. 

Nivelul sporit al deservirii, calitatea asistenței post vânzare și un feedback eficient cu clientul - sunt cele mai importante principii de lucru cu clienții.

În cadrul compaiei KIRSAN COM SRL activează centrul de asistență și contact, care colectează opiniile și sugestiile de la clienți, analizează minuțios fiecare doleanță și întrebare, și are menirea de-а ajuta clienții în soluționarea unor situații de dilemă. Părerea cumpărătorilor despre planificări, infrastructură - se ia în considerare în procesul de realizare a viitoarelor proiecte. Compania se ghidează de princiipii bazae pe transparență și-o orientare către cumpărător.


Comandă un sunet
Adaugă un anunț
022 878 880 / 060 578 888
Serviciul calitate

Suntem în Viber

060 578 888

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.