adaugă în favorite

Parteneri - Top Leasing

Top Leasing

Top Leasing


 

”TOP Leasing” S.R.L este o companie cu capital integral strain – occidental.

Fondatorii companiei au o bogata experienta financiara si o reputatie ireprosabila. Activind din octombrie 2006 TOP Leasing s-a impus in scurt timp pe piata Moldovei datorita profesionalismului şi calitatii serviciilor oferite. Succesul companiei este asigurat in mare masura de personalul companiei, creat dintr-o echipa dinamica de profesionisti, dar si datorita principiilor fundametale utilizate în activitatea de zi cu zi:

Calitate. Compania este orientata spre client, oferind conditii avantajoase si prestind servicii de calitate.
Responsabilitate. Compania isi respecta cu strictete responsabilitatile şi obligatiile stipulate in contractul de leasing.
Rapiditate. Personalul companiei actionează cu promptitudine in analizarea in termene cit mai scurt posibile a dosarelor pentru luarea unei decizii favorabile clientului.
Flexibilitate. Compania dispune de o varietate larga de produse si servicii si abordeaza individual fiecare client, ajustindu-se prompt la schimbarile de pe piata financiara.
Confidentialitate. Toata informatia despre client oferita in scopul obtinerii finantarii se pastreaza in stricta confidentialitate.

Comandă un sunet
Adaugă un anunț
022 878 880 / 060 578 888
Serviciul calitate
proimobil.md

Suntem în Viber

+373 60 578 888

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.