proimobil.md
Reconscivil

Reconscivil


 

 Compania RECONSCIVIL dispune astăzi de toate mijloacele și resursele necesare pentru a demara și a da în folosință proiecte imobiliare de cea mai înaltă calitate. În acest sens, în cei 15 ani de activitate a reușit să devină un partener de încredere pentru circa 1400 de familii, care în cadrul companiei au în primul rând statut de coinvestitori, apoi statut de clienți. De asemenea, RECONSCIVIL și-a demonstrat profesionalismul, dedicația și flexibilitatea, realizând programe în comun cu instituțiile de stat sau obținute prin licitație.

Nr. de proiecte finisate – 21

Nr. de apartamente date în folosință până în 2015 – 1450

Suprafața totală a apartamentelor date în folosință – 119 877 m.p.

Din 2000 până în prezent, RECONSCIVIL a reușit să dea în folosinţă 1450 de apartamente, cu o suprafață totală de 119 877 m.p., pe când suprafața totală a spațiilor comerciale și a oficiilor finisate s-a ridicat până la circa 11 000 m.p.

Succesul și calitatea incontestabilă a celor 21 de proiecte finisate au fost asigurate de calitatea materialelor de construcție și de finisare, care în mare parte sunt importate direct de la producători, aliați de încredere ai companiei.

Comandă un sunet

Cererea Dvs. a fost trimisă cu succes.

proimobil.md

Suntem în Viber

+373 78 088 886

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.