proimobil.md
ExFactor Grup

ExFactor Grup


 

FPC „Exfactor-grup” SRL a fost înfiinţată în anul 2001 şi a început să-şi desfăşoare activitatea în sfera comerţului. În scurt timp Compania şi-a lărgit sfera de activitate şi anume în domeniul construcţiilor astfel că în anul 2004 a început construcţia unui bloc de locuit cu 40 de apartamente pe bulevardul Dacia 49/8, mun. Chişinău, care în septembrie 2005 a fost dat în exploatare.


În acelaşi an a fost începută construcţia unui alt bloc de locuit cu 80 de apartamente, pe str. Andrei Doga 2/1, cu parcare subterană în două nivele. Casa a fost dată în exploatare în primul trimestru al anului 2007. Tot la acest Complex locativ a fost preconizat şi realizat un teren de joacă pentru copii şi spaţii de menire social culturală.


În anii 2007-2009 SRL “Exfactor - Grup” a edificat unul dintre cele mai frumoase Complexe locative din sect. Buiucani, pe str. Alba Iulia 77/5-77/6 având 237 apartamente. Complexul a fost dotat cu 53 de locuri de parcare subterană, cu teren de joacă pentru copii, şi spaţii de recreare.

Toate blocurile sunt proiectate cu o stabilitate seismică pînă la 9 baluri. Ceea ce e specific Companiei noastre este construcţia exclusivă a caselor din carcasă de beton şi a pereţilor de umplutură din cărămidă sau blocuri din calcar(cotileţ), materiale a căror calitate a fost testată pe parcursul a zeci de ani. La construcţie sunt folosite doar materiale calitative şi sigure. Toate Complexele locative sunt îngrădite. Teritoriile adiacente sunt înverzite, sunt amenajate cu terenuri pentru copii şi locuri pentru odihnă. La momentul dării în exploatare, în apartamente sunt preconizate geamuri termopan cu 5-6 camere, contoare electrice, de apa şi gaz, izolare termică şi acustică, uşi blindate, apeduct şi sistem de gazificare, cablaj pentru televiziune prin cablu şi telefon, sistem de încălzire autonom pentru fiecare apartament.

„Exfactor Grup” - e investiţia în viitorul Dvs. comod şi sigur!

Comandă un sunet

Cererea Dvs. a fost trimisă cu succes.

proimobil.md

Suntem în Viber

+373 78 088 886

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.