adaugă în favorite

Noutăți — Compania Pro Imobil Grup – premiant NOTORIUM

Compania Pro Imobil Grup – premiant NOTORIUM

Compania Pro Imobil Grup – premiant NOTORIUM

2016-06-30


Pro Imobil Grup a primit Diploma de onoare cu titlul de recunoștință în cadrul concursului Național NOTORIUM AWARDS 2016, fiind, în același timp, compania deținătoarea a Trofeului NOTORIUM - votul juriului, cu titlul „marcă recunoscută la categoria IMOBILIARE”.

Distincțiile au completat palmaresul de reușite al companiei pe parcursul celor 5 ani de activitate, fiind o confirmare a faptului că Pro Imobil Grup este cea mai recunoscută companie de imobiliare de pe piața autohtonă, cu cea mai largă bază de date și acoperire fizică.

Aprecierea pentru notorietate este foarte importantă pentru compania noastră, în special atunci când aceasta vine din partea beneficiarilor noștri, care au votat pe parcursul perioadei de concurs pe site-ul notorium.md. E încă o dovadă pentru noi că am ales direcția corectă și că ne facem bine munca, o muncă centrată pe beneficiul și satisfacerea oamenilor”, susține directorul general Pro Imobil Grup, Vlad Musteață.

Notorium - concursul național turneu al celor mai recunoscute de public mărci comerciale din Moldova a fost desfășurat în premieră, implicând peste 3000 de mărci comerciale, naționale și internaționale, din peste 45 de domenii de activitate. Trofeul NOTORIUM este distincția supremă din concurs, oferit pentru locul 1 după totalurile de voturi on-line și sms.

Credem din tot sufletul că baza reușitelor Pro Imobil Grup noastre este încrederea voastră, dragi prieteni. Vă mulțimim!

Comandă un sunet
Adaugă un anunț
022 878 880 / 060 578 888
Serviciul calitate
proimobil.md

Suntem în Viber

+373 60 578 888

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.