adaugă în favorite

Noutăți — Compania Pro Imobil Grup apreciată pentru profesionalism și dedicație

Compania Pro Imobil Grup apreciată pentru profesionalism și dedicație

Compania Pro Imobil Grup apreciată pentru profesionalism și dedicație

2016-06-20


Pe 7 iunie, în cadrul evenimentului de decernare a câștigătorilor concursului „Marca comercială a anului”, ediția 2015, Pro Imobil Grup s-a învrednicit cu trofeul Mercuriul de Aur - cea mai înaltă distincție a competiției. Ceremonia a avut loc în cadrul „Galei Businessului moldovenesc”, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie (CCI) și Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI). 

Astfel, putem spune cu mândrie că obiectivul pe care și l-a setat de la fondarea sa compania Pro Imobil Grup – de a oferi pieței imobiliare cea mai bună echipă de specialiști imobiliari calificați, ce au o experiență vastă și sunt într-o continuă creștere profesională, cu o gamă variată și complexă a serviciilor – a fost atins cu succes. Și suntem siguri că cel mai important factor care a stat la baza acestui succes este relația noastră cu clienții noștri, cei care beneficiază de: prezentarea, selectarea și promovarea ofertelor imobiliare pentru vânzări sau chirii; evaluarea și expertiza bunurilor imobiliare înainte de punerea în vânzare sau chirie; perfectarea documentelor de orice complexitate; asigurarea consultației juridice; suport legal; tehnologii calitative de marketing; crearea celor mai confortabile condiții de trai și, cel mai important, o abordare individuală, atitudine empatică și realizarea tuturor obiectivelor în beneficiul lor.

Această apreciere – premiul „Mercuriul de Aur” – este pentru noi un impuls spre setarea unor obiective de și mai înalt nivel, oferind cel mai larg spectru de servicii imobiliare pe piața autohtonă – cel mai vast și unic set de aplicații pentru clienții noștri, care poate fi explorat pe site-ul oficial www.proimobil.md, precum și prin intermediul cataloagelor de specialitate realizate de companie.

Baza de date a Pro Imobil Grup depășeșete cifra de șapte mii de oferte active, oferind oricărui client garanția că poate găsi oferta perfectă și corespunzătoare așteptărilor sale.

Echipa Pro Imobil Grup mulțumește, în mod repetat, tuturor celor care îi dau nota de încredere și apelează la serviciile imobiliare ale companiei: clienți, parteneri, prieteni. Apelând la ghidajul nostru, ne ghidați la rindul vostru spre servicii de calitate incontestabilă, rentabilitate și operativitate maximă.

Pro Imobil Grup – ghidul tău în imobiliare!

Comandă un sunet
Adaugă un anunț
022 878 880 / 060 578 888
Serviciul calitate
proimobil.md

Suntem în Viber

+373 60 578 888

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.