proimobil.md
adaugă în favorite

Noutăți imobiliare — Primăvara, piața imobiliară înflorește cu o mulțime de oferte

Comision zero, pentru cumpărători și chiriași

Primăvara, piața imobiliară înflorește cu o mulțime de oferte

Primăvara, piața imobiliară înflorește cu o mulțime de oferte

2019-03-01


A venit primăvara și piața imobiliară a început să înflorească din nou cu o mulțime de oferte. Cumpărătorii au început să își caute locuințe, iar anunțurile pentru apartamente noi și vechi sunt din ce în ce mai multe.

O noutate bună pentru cei care își doresc o locuință nouă în construcție dar sunt sceptici de a-și procura, a fost rezolvată. Începând cu 1 martie 2019 persoanele vor fi mult mai protejate, asta pentru că Codul Civil al Republicii Moldova a fost completat cu o nouă secțiune, dedicată procedurii de vânzare – cumpărare a bunurilor imobile în construcție. Versiunea modernizată a Codului Civil, vine să protejeze cumpărătorii de bunuri imobile aflate în proces de construcție de posibilele escrocherii din partea companiilor de construcții de rea credință.

Primăvara este și un moment avantajos și din punctul de vedere al creditelor, mai ales pentru cei care vor să cumpere o locuință prin programul Prima Casă cu o rată de doar 10-15%. Sunt banci private care eliberează credite asemănătoare ca Prima Casă. Astfel, prima rată, constituie doar 20%, ceea ce permite cumpărătorilor cu 5000-10000 euro să se mute nemijlocit în apartament din bloc nou, care costă 40000-50000 euro cu reparație la cheie.

Majoritatea apartamentelor se vând în această perioadă, când piața imobiliară se dezgheață.

În contextul unei evidente tendințe de stabilizare a prețurilor locuințelor, în această primăvara se vor da în exploatare 6 ansambluri rezidențiale, care îndeplinesc  preferințele cumpărătorului: CirculuiMircea cel bătrân 31/7Mihail Sadoveanu 15/2Alba Iulia 77L. DeleanuPietrăriei 54.

Comandă un sunet
Adaugă un anunț
Serviciul calitate
022 878 880 / 060 578 888
proimobil.md

Suntem în Viber

+373 60 578 888

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.