proimobil.md
adaugă în favorite

Noutăți imobiliare — Ce să întrebi când cumperi o casă

Comision zero, pentru cumpărători și chiriași

Ce să întrebi când cumperi o casă

Ce să întrebi când cumperi o casă

2019-02-07


Află ce să întrebi când cumperi o casă, pentru a face cea mai bună alegere.

  • Când a fost construită casa?

În cazul în care nu-ți dorești o locuință în casă veche, ar fi bine să întrebi când a fost construit blocul. Astfel, eviți să te confrunți cu anumite probleme pe parcurs.

  • De câte ori a mai fost vândută casa?

Unul dintre cele mai importante lucruri la care trebuie să fii atent când cumperi o casă, e numărul anterior al proprietarilor. Dacă acesta e mare, lasă semnalul de alertă, e posibil să fie vorba de igrasie la o casă veche.

Dacă îți dorești neapărat acea casă, investighează situația și judecă totul la rece. Apoi îi spui vânzătorului cum stă treaba și îi faci oferta mai mică. Cu ajutorul specialiștilor Proimobil, vei putea evalua corect locuința.

  • Cum stă casa cu rezistența rețelei electrice? Dar cu cea sanitară?

E bine să te informezi cu privire la aceste aspecte. Ar fi perfect dacă rețeaua electrică ar fi din cupru. Agentul imobiliar este primul care te poate ajuta cu astfel de întrebări. 

  • Care e diferența dintre nivelul casei și al terenului față de stradă?

E ceva vital la care să te uiți când cumperi o casă. Ploaia nu îți cere părerea atunci când se decide să cadă. Recomandat e să ai casă puțin mai sus decât strada.

  • Cum sunt vecinii – pașnici sau creează probleme? E mult trafic în zonă?

Analizează împrejurimile timp de câteva zile. Observă cum sunt vecinii, liniștiți sau care crează probleme, astfel ca viitoarea ta achiziție să fie una de succes.

  • Există în apropiere transport comun, grădiniță/ școală, supemarket sau farmacie?

Familia înseamnă responsabilitate și poate schimba total regulile jocului. Cu cât ai lucrurile mai aproape cu atât e mai bine și viața este mai ușoară.

 

Un specialist imobiliar poate deschide ochii clientului referitor la anumite aspecte ascunse, pe care un ochi neavizat nu le observă. Apelează la numărul de contact  060 578 888.

Comandă un sunet
Adaugă un anunț
Serviciul calitate
022 878 880 / 060 578 888
proimobil.md

Suntem în Viber

+373 60 578 888

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.