proimobil.md
adaugă în favorite

Noutăți imobiliare — Apartament în leasing – alternativa achitării în rate

Comision zero, pentru cumpărători și chiriași

Apartament în leasing – alternativa achitării în rate

Apartament în leasing – alternativa achitării în rate

2018-11-05


Mai multe companii de construcție înregistrează un număr de tranzacții record în 2018. Creșterea este datorată faptului că dezvoltatorii au oferit posibilitate cumpărătorilor să beneficieze de achitare în rate, iar după darea în exploatare să achite apartamentul prin programul Prima Casă sau prin credit imobiliar.

Băncile de top din R. Moldova s-au mobilizat și vin cu oferte extrem de avantajoase pentru credite imobiliare, inclusiv pentru creditul impotecar Prima Casă. Un exemplu elocvent ar fi: VictoriaBank, prima bancă din Moldova care ne oferă o marjă de doar 1% a creditelor Prima Casă, rata dobânzii fiind stabilită la un nivel de 5,82%. Pentru a beneficia de această ofertă se iau în considerare veniturile oficiale deținute pe teritoriul R. Moldova, inclusiv veniturile rudelor de gradul 1 și veniturile din partea rudelor de gradul 1 de peste hotare.

Avantajele adresării la Organizațiile de credite nebancară cum ar fi: Credit CMB, Prime Capital sau TOP Leasing, constă în faptul că se iau în vedere mai multe tipuri de venituri, este posibilă creditarea până la darea în exploatare a apartamentului, inclusiv există posibilitatea de a procura apartamentul în leasing.

Pentru a afla condițiile tuturor băncilor ce oferă apartamente în leasing, sunați la numărul. 069 955 592

Comandă un sunet
Adaugă un anunț
Serviciul calitate
022 878 880 / 060 578 888
proimobil.md

Suntem în Viber

+373 60 578 888

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.