adaugă în favorite

Noutăți imobiliare — Apare Programul Prima Casă 3. Care familii vor putea beneficia de acest proiect

Comision zero, pentru cumpărători și chiriași

Apare Programul Prima Casă 3. Care familii vor putea beneficia de acest proiect

Apare Programul Prima Casă 3. Care familii vor putea beneficia de acest proiect

2018-07-18


Urmează să fie lansat un nou proiect - Proiectul Prima casă 3. Acest proiect este un program de sprijin financiar pentru procurarea locuințelor, de către familiile cu copii.  

"Și apropo de beneficii pentru oameni, am discutat astăzi despre proiectul "Prima Casă, față de care foarte mulți moldoveni își arată interesul și în cadrul căruia, am promis că vom veni pe parcurs cu noi facilități. a declarat preşedintele PDM

Va amintesc, că: de câteva luni funcționează proiectul "Prima Casă 1" pentru categorii largi de cetățeni, a început deja să funcționeze programul "Prima Casă 2", destinat funcționarilor publici, iar astăzi am discutat despre o nouă inițiativă, proiectul "Prima Casă 3", un program de sprijin financiar pentru procurarea locuințelor, de către familiile cu copii. 

Proiectul "Prima Casă 3", presupune compensarea treptată din Bugetul de Stat a creditului ipotecar, de la 10 până la 100%, în funcție de numărul copiilor în familie. Guvernul va prezenta mai multe amănunte curând, când va aproba aceste noi facilități pentru familii, în cadrul programului "Prima Casă 3".", a menționat preşedintele PDM. 


 

Comandă un sunet
Adaugă un anunț
Serviciul calitate
022 878 880 / 060 578 888
proimobil.md

Suntem în Viber

+373 60 578 888

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.