adaugă în favorite

Noutăți imobiliare — Eldorado Terra Oasis - Află mai mult de la - Olga Iftodii

Eldorado Terra Oasis - Află mai mult de la - Olga Iftodii

Eldorado Terra Oasis - Află mai mult de la - Olga Iftodii

2018-05-24


În data de 16 mai compania de construcții Eldorado Terra, cu o istorie de 14 ani pe piața din Moldova, a susținut cea mai luxoasă prezentare pentru noul proiect ambițios Oasis! Lansarea a stârnit curiozitatea tuturor. Olga Iftodii coordonatorul proiectului a răspuns la cele mai frecvente întrebări. 

Spuneți-ne vă rog ce avantaje va avea noul proiect?

Complexul rezidential OASIS are cea mai avantajoasă locație - în inima sec. Râșcani. Casa este construita din caramidă roșie. Înălțimea podurilor în fiecare apartament la etajele 1 – 15 va fi de  3 m, iar de la 16 - 17 etaje - 3.20 m. Complexul a fost proiectat de către renumitul arhitector ucrainean Vladimir Belicov și dispune de facilități unice: restaurant, spa, sală de fitness, piscină, centru de dezvoltare pentru copii, teren de joacă modern și cel mai important un parc cu o suprafață de 1 hectar chiar pe teritoriul ansamblului. De asemenea, cei mai exigenți locatari vor fi surprinși de serviciu profesional de concierge 24/24. Avem un sistem de supraveghere video cu care ne putem mândri - 250 de camere amplasate pe perimetrul complexului. Confortul va fi asigurat și de curtea fără mașini , locurile de parcare fiind asigurate din contul parcării subterane cu 2 nivele, dar și al parcării de tip deschis.

La fiecare etaj (până la nivelul 17) apartamentele vor fi dotate cu aragazuri, dar fiecare proprietar are posibilitatea de a le înlocui, la dorință, cu cele electrice.

Din câte blocuri va fi format complexul, ce număr de etaje și câte apartamente vor fi în total?

Conform proiectului complexul rezidențial Oasis va fi format din 7 blocuri, 17 etaje, 550 apartamente.

Ce tipuri de apartamente stau la dispoziția cumpărătorilor?

Începând cu primul etaj până la etajul paisprezece sunt apartamente cu suprafețele cuprinse între 46 și 120 de m.p. În același timp vom avea penthouse-uri (etajele 15 -17) – cu suprafețe cuprinse între 100 și 270 de m.p.

De câte ascensoare vor dispune blocurile?

La fiecare scară vor exista câte 3 ascensoare. Două dintre acestea se vor ridica până la etajul 14, iar cel de-al trei-le numai la nivelul penthouse-urilor. Proprietarii de penthouse-uri vor putea accesa toate acele 3 asecensoare, dar pentru a avea acces la etajele superioare vor folosi un cod-card special.

 

Ce ne spuneți despre parcări?

În complexul nostru veți beneficia de parcare subterană cu două nivele, precum și de parcare securizată de tip deschis.

Care este plata lunară pentru întreținerea blocurilor?

Nu mai scump decât ale altor blocuri date în exploatare recent. Pachetul lunar standard de servicii include: curățarea teritoriului interior și exterior, securitate 24/7, serviciu de concierge 24/7, Sala de fitness.

6. Spuneți-ne mai multe despre sistemul de Securitate, de ce a fost atât de lăudat?

Este vorba despre un system unic din toate punctele de vedere. Fiecare scară va dispune de lobby unde vor găsi o fată profesionistă, foarte atentă și politicoasă – concierge și agent de pază. Acordăm o atenție deosebită securității. Interfonul complexului Oasis se deosebește de cele obișnuite. Oaspeții DVS se vor apropia de concierge, care vă va contacta și vă va cere acordul pentru a le permite să treacă. De asemenea veți putea verifica cine vă vizitează pe monitorul din apartamentul DVS de pe camerele situate la punctul de concierge.

Avem un sistem de supraveghere video cu care ne putem mândri - 250 de camere amplasate pe perimetrul curții, parcului, scărilor și ascensoarelor. Și un șef de Securitate care va urmări imaginile de pe camere. În timpul nopții securitatea va fi întărită, pentru a intra în clădire veți avea nevoie de un cod de acces.

Ce alte servicii unice sunt oferite rezidenților?

Ne străduim să facem ca toți locatarii Oasis să se simtă confortabil, asa ca au pregătit o gamă largă de servicii suplimentare: restaurant, sală de fitness, piscină, spa, centru de dezvoltare pentru copii, curățătorie chimică, servicii de curățenie.

Care este costul apartamentelor?

La etapa inițială de construcție, prețul este de 800 de euro/ m2.

Află mai mult! SUNĂ 068678842

 

Comandă un sunet
Adaugă un anunț
Serviciul calitate
022 878 880 / 060 578 888
proimobil.md

Suntem în Viber

+373 60 578 888

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.