adaugă în favorite

Noutăți imobiliare — foto | Rochii elegante și costumele business. Andrei Malahov, vedeta unei prezentări de lux la Chișinău

foto | Rochii elegante și costumele business. Andrei Malahov, vedeta unei prezentări de lux la Chișinău

foto | Rochii elegante și costumele business. Andrei Malahov, vedeta unei prezentări de lux la Chișinău

2018-05-17


Aseară, într-un local de lux din capitală, zeci de persoane publice de la noi s-au adunat pentru a lua parte în cadrul unei prezentări, moderate de invitatul special, prezentatorul rus Andrei Malahov.

Invitații și-au tras costumele business și rochiile elegante, au luat o cupă de șampanie și nu au ezitat să-și facă câte un selfie, sau două, cu renumitul moderator din Rusia. 

Vizita lui Andrei Malahov la Chișinău nu mai este demult un secret. Despre această surpriză a anunțat compania de construcții „Eldorado Terra” încă la începutul lunii mai. Atunci, reprezentanții acesteia menționau că „pe 16 mai, piața imobiliară din Chișinău va trece printr-un șoc, dar printr-un șoc plăcut. Deși se vorbește mult despre acest eveniment, pe 16 mai secretul va fi dezvăluit tuturor invitaților la prezentarea de la Radisson Blu. Și principala intrigă a evenimentului - lansarea grandiosului proiect va fi făcută de nimeni altul decât fostul prezentator TV al programului „Пусть Говорят”, Andrei Malahov”.

Tot atunci a devenit cunoscut că, „Eldorado Terra” este proprietara terenului pe care anterior s-a aflat piața „Alioșina”. Mai mult decât atât, într-un comunicat emis de compania de construcții se specifica că acolo își propune să înalțe în decursul unui an un complex locativ de 5 stele cu o infrastructură inovatoare și o componentă sportivă. 

Amintim că, vânzătorii din piața „Alioșina” au fost anunțați în luna decembrie 2017 de către administrație că piața se va închide la 1 februarie. Anterior se vehicula că în locul pieței se va înălța un centru comercial „Kaufland”.

sursa: zugo.md

Comandă un sunet
Adaugă un anunț
Serviciul calitate
022 878 880 / 060 578 888
proimobil.md

Suntem în Viber

+373 60 578 888

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.