adaugă în favorite

Noutăți imobiliare — Dilema cumpărătorului: ce aleg, bloc nou sau bloc vechi?

Dilema cumpărătorului: ce aleg, bloc nou sau bloc vechi?

Dilema cumpărătorului: ce aleg, bloc nou sau bloc vechi?

2018-05-11


Dilema cumpărătorului: ce aleg, apartament nou într-un complex rezidențial recent construit, sau un apartament într-un bloc vechi?
Proimobil.md vine cu o ofertă unică pe piață pentru cei care se gândesc să facă o schimbare. Doar cu noi te muți în apartamentul nou situat în complexul rezidențial care îți place. Te scăpăm de toate grijile juridice și documentare. Tu alegi apartamentul - noi asigurăm schimbarea.

E ceea ce cauți? Sună 060 578 888 și începe schimbarea azi!

Dacă vrei să îți cumperi o locuință sau să o schimbi, probabil oscilezi între cele două variante: un apartament într-un bloc vechi sau unul proaspăt construit. Tendințele ne arată că, în ultimii ani, tot mai mulți moldoveni preferă să-și cumpere un apartament într-un bloc nou. Care sunt cele mai bune apartamente? Care sunt avantajele cumpărătorilor de locuințe „nou-nouțe”?

Află ce este mai avantajos și dacă merită să schimbi apartamentul vechi pe un apartament nou.

1) Investițiile suplimentare. Dacă alegeți un apartament nou e clar că nu aveți de făcut foarte multe investiții. Practic, nu trebuie decât să vă cumpărați mobila și să vă mutați. La un apartament vechi trebuie să renovați, să schimbați instalații sanitare și electrice. Întreaga investiție poate trece și de 10.000 de euro. Cu acești bani ați putea să vă schimbați mașina, de exemplu.

2) Apartamentele noi au de regulă suprafețe mai mari, deoarece investitorii construiesc eficient.

3) Apartamentele noi și moderne plusează foarte mult pe ideea de open space . Acest lucru poate fi privit atât ca pe un avantaj - pentru că spațiul comun permite mai multă interacțiune între membrii familiei, dar și ca pe un dezavantaj - pentru că bucătăria are un spațiu mai redus, fiind legată direct de living. Referitor la balcoane, la apartamentele noi balcoanele sunt mai spațioase și de obicei sunt deschise, având mai degrabă rolul de spațiu recreativ și nu de spațiu pentru depozitare. Acest lucru nu înseamnă că apartamentele noi nu au suficient spațiu de depozitare - multe dintre ele având mici camere care pot deservi drept debara sau garderobă.

4) Toate apartamentele noi au centrală termică proprie. Faptul că apartamentele noi au centrale termice proprii combinat cu izolația termică te scutesc pe termen lung de sume foarte mari.

Stai cu ochii pe noi pentru a afla ce avantaje mai ai atunci când dorești să iți schimbi locuința veche pe una nou-nouță!

Comandă un sunet
Adaugă un anunț
Serviciul calitate
022 878 880 / 060 578 888
proimobil.md

Suntem în Viber

+373 60 578 888

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.