adaugă în favorite

Noutăți imobiliare — În curând. Andrei Malahov va prezenta un proiect de 5 stele în Moldova.

În curând. Andrei Malahov va prezenta un proiect de 5 stele în Moldova.

În curând. Andrei Malahov va prezenta un proiect de 5 stele în Moldova.

2018-04-30


Pe 16 mai, piața imobiliară din Chișinău va trece printr-un șoc, dar printr-un șoc plăcut. Iar motivul va fi startul unui standard al locuințelor în Chișinău, complet nou, nu doar pentru Moldova, ci și pentru țările din vecinătate. Proiectului i se atribuie statutul de 5 stele, total justificat, un proiect absolut nou și fără precedent la noi.

Un lucru este cert: într-un an, zona familiară a pieței ”Bogdan Voievod” va fi de nerecunoscut pentru toți locuitorii capitalei. Cunoaștem că terenul, unde, pentru un timp îndelungat, a fost localizată piața „Bogdan Voievod”, aparține acum unui alt proprietar. Și, bineînțeles, mulți și-au pus întrebarea ce va fi în locul ei: următorul Centru Comercial?

Deci, ne grăbim să satisfacem parțial pe cei curioși: nu, nu și încă odată nu! Nu va exista un centru comercial, dar va exista ceva unic - din categoria "greu de crezut".

Dar va trebui să credem! Datorită faptului că noul proprietar al acestui teren a devenit compania Eldorado Terra, partenerul nostru de mulți ani, care din momentul apariției sale pe piață moldovenească, nu numai că a devenit lider în segmentul său și un exemplu pentru concurenți, dar niciodată nu a încetat să uimească locuitorii Chișinăului cu o abordare absolut creativă a afacerilor sale.

Tot ceea ce face această companie este întotdeauna o inovație. Locuitorii Chișinăului au apreciat deja complexele rezidențiale unice, cu o infrastructură inovatoare și o componentă sportivă obligatorie.

Putem evidenția proiectele grandioase cum sunt cele două cluburi premium de fitness „Aquaterra” sau grădinița „Star Kids”, care a ridicat standardele educației preșcolare!

Deși se vorbește foarte mult despre acest eveniment, pe 16 mai secretul va fi dezvăluit tuturor invitaților la prezentarea de la Radisson Blu. Și principala intrigă a evenimentului - lansarea grandiosului proiect va fi făcută de nimeni altul decât celebrul prezentator TV al programului "Пусть Говорят", Andrei Malahov. Iar pe 17 mai, toată lumea din sectorul construcțiilor, și nu numai, va vorbi despre Oaza de la Eldorado Terra.

Rămâneți alături și aflați primii detaliile proiectului.

Secția Vânzări: 079678883; 068678842

Comandă un sunet
Adaugă un anunț
Serviciul calitate
022 878 880 / 060 578 888
proimobil.md

Suntem în Viber

+373 60 578 888

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.