adaugă în favorite

Noutăți imobiliare — AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE LA FAȚADĂ - COMPLEXUL str. ALBA IULIA 77

AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE LA FAȚADĂ  - COMPLEXUL str. ALBA IULIA 77

AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE LA FAȚADĂ - COMPLEXUL str. ALBA IULIA 77

2018-02-21


Au fost demarate cu succes lucrările de construcție ale fațadei complexului Premium din strada Alba Iulia 77. Noua fațadă într-un stil urbanistic-modern ne va aduce aminte de construcțiile pe care le vedem în Europa, departe de hotarele țării.
 

Fațada este termoizolată cu vată balzatică - cel mai nou si eficient sistem de izolatie termică la peretii exteriori 

   Aceasta vă asigură maxim de economie a cheltuielilor de încălzire iarna și răcire vara, suplimentar îmbunatateste microclimatul și confortul interior al locuinței, permeabilitatea crescută la vapori permițând pereților să respire și evitâd astfel formare condensului și mucegaiului. Nu numai vata bazaltică, dar și mortarele și tencuielile decorative care se folosesc în aceste sisteme sunt permeabile la vapori. Astfel, se realizează un climat interior plăcut și cu adevărat confortabil.


Complexul locativ construit de compania Ex Factor din str. Alba Iulia, 77A este format din 4 blocuri locative, amplasat la marginea parcului sect. Buiucani, vis-a-vis de Piața Delfin.

Luând în considerare amplasarea strategică:  în imediată apropiere grădiniţe, şcoală, pretura de sector, supermarketuri, cafenele şi alte centre de agrement, cât şi factorii economici: materiale pur ecologice şi calitative, lucrări executate în termen şi la cel mai înalt nivel, preţ avantajos- acest proiect reprezintă o soluţie optimă pentru a da viaţă visurilor tale.VEZI APARTAMENTE AICI: 
http://proimobil.md/s/gOQ4ki
   

 

 

Comandă un sunet
Adaugă un anunț
Serviciul calitate
022 878 880 / 060 578 888
proimobil.md

Suntem în Viber

+373 60 578 888

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.