adaugă în favorite

Noutăți — Cetățenii Republicii Moldova vor primi tarife speciale la imobiliare.

Cetățenii Republicii Moldova vor primi tarife speciale la imobiliare.

Cetățenii Republicii Moldova vor primi tarife speciale la imobiliare.

2017-04-11


Tendința de a păstra banii la ciorap, între cărți, sau chiar pe depozite în 2017 trec în umbră. Acum sunt actuale investițiile care ulterior să aducă profit.

Investiții de bază - aur, acțiuni ale Apple și imobiliare. Cum e posibil de câștigat bani investind în imobiliare? Simplu! Pentru cetățenii moldoveni care lucrează în străinătate s-a elaborat un program special. Este suficient de pzentat un contract de muncă din străinătate și beneficiezi de condiții speciale de creditare pentru posibilitatea de a cumpăra locuințe în clădiri noi.

Fiți curajoși și procurați un apartament, iar agenții companiei Pro Imobil Grup vor găsi chiriași cu o marjă de 1% pe lună din suma investită, proprietatea dumneavoastră vă poate aduce un venit minim de 200 de euro pe lună.

Noi am colectat informații utile desp cât de repede puteți obține un credit ipotecar pentru a procura o locuință în Chișinău. Cele mai clare răspunsuri vă poate oferi domnul Dumitru Ștefîrță, specialist ipotecar din cadrul companiei Pro Imobil Grup.

Care este primul pas pe care trebuie să-l faceți pentru a obține un împrumut?

Dacă ați vizitat site-ul www.proimobil.md și ați ales apartamentul dorit, dar, nu dispuneți de suma corespunzătoare, puteți solicita ajutorul unui broker ipotecar la nr. 060678811, care poate rezolva toate problemele și vă salvează o mulțime de timp.

În cât timp clienții pot obține finanțarea?

De regulă, timp de 3-4 zile lucrătoare. Există cazuri complexe în care documentele sunt revizuite și până la 10 zile, de obicei, în 2 zile puteți primi suma dorită. Cât de repede vor fi colectate toate documentele necesare, atît de repede se va procesa solicitarea de finanțare

De ce documente trebuie să dispui?

În primul rând, o dovadă de venit. În al doilea rând, cartea de muncă și în al treilea rând, pașaport. Apoi, trebuie să completați un formular (declarație). Și să obțineți documentația privind evaluarea proprietății dorite (fiind executată prin Proimobil).

Care este valoarea primei tranșe pentru achiziționarea locuinței deja dată în exploatare?

Există o diferență, în cazul în care casa este încă în construcție?

Plata inițială este de 30% din valoarea de piață a casei. În cazul în care casa este în construcție, puteți intra într-un contract de investiții cu prima plată de 15%.

Și dacă un client vrea să plătească împrumutul în avans?

În caz de rambursare anticipată a împrumutului se face recalcularea sumei, în rezultat achitați la banca dobândă mai mică și se micșorează termenul de achitare a creditului.

Cu ce bănci și organizațiile de micro-finanțare lucrăm? Care este diferența?

Lucrăm cu bănci, cum ar fi Mobias Banca, MAIB, Moldinconbanc,Victoriabank. Organizații de finanțare: Prime Capital, Top Leasing, Credit CMB, Locuințe Accesibile, Invest Credit. Banca acordă credite. Organizațiile de microfinanțare emit împrumuturi.

În cazul în care părinții lucrează în străinătate, copiii lor obține un împrumut pentru imobiliare? Cum?

Da, pot, pentru aceasta este necesar sa se pzinte în oficiu părinții și copii pentru a fi semnat contractul de garanție.

Dacă aveți întrebări suplimentare – nu ezitați, consultațiile juridice și de creditare sunt Gratuite!

tel. 060678811 Dumitru Ștefîrță, specialist ipotecar «Proimobil Grup»
www.proimobil.md

Comandă un sunet
Adaugă un anunț
022 878 880 / 060 578 888
Serviciul calitate
proimobil.md

Suntem în Viber

+373 60 578 888

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.