proimobil.md
Secrete pentru amenajarea Băii

Secrete pentru amenajarea Băii

2017-08-17


Detaliile întotdeauna fac marea diferență. Fie că vorbim despre amenajare sau despre depozitarea lucrurilor, orice design trebuie să fie realizat inteligent, mai cu seamă când ne referim la sala de baie, care reprezintă imaginea fiecărei gospodine.

Spre exemplu, în loc de coșul de rufe din plastic pe care majoritatea îl aleg, vă sfătuim să optați pentru unul din ratan sau din fibră naturală. Deși pare banal, diferența se observă cu ochiul liber.

O altă idee care v-ar ajuta să creați un aspect mai larg și mai luminos al blocului sanitar este să optați pentru faianță de dimensiuni XXL. E important ca aceasta să fie de culoare deschisă.

Pentru a vă lăuda cu o baie modernă, alegeți o oglindă mare pe dulapul din baie sau chiar pe perete, deasupra chiuvetei. Acest fapt o să vă permită să creați senzația de luminozitate ridicată. Forma obiectului reflectorizant rămâne la discreția fiecăruia.

De asemenea, ați putea economisi spațiu dacă vă mobilați baia cu o cabină de duș, în loc de cadă, cu toate că ultima este mai comodă și mai practică. Formidabil ar fi să cumpărați una transparentă, din sticlă. Efectul lărgirii suprafeței este garantat. Pe de altă parte, o cadă simplă ar fi perfectă pentru familiile care au copii mici sau animale de companie, cărora să le facă igiena.

Nu uitați de spațiul deasupra ușii. Îl puteți folosi pentru a depozita lucruri. Fixați acolo un raft, pe care să puneți prosoapele curate, produsele cosmetice sau cele de curățenie. Pentru ca totul să fie organizat, alegeți câteva cutii în care să depozitați toate aceste lucruri.

Până la urmă, o baie poate fi amenajată superb dacă vă dedicați timp căutărilor ideilor frumoase și vă lăsați liberă inspirația, astfel încât singuri să descoperiți trucuri magice pentru propria casă.

Comandă un sunet

Cererea Dvs. a fost trimisă cu succes.

proimobil.md

Suntem în Viber

+373 78 088 886

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.