proimobil.md
Camera copiilor, personalizată cu stil

Camera copiilor, personalizată cu stil

2017-07-10


Toți ne dorim să trăim într-o cameră chic, iar picii nu sunt o excepție. Întrebați-i doar ce le-ar plăcea să deseneze pe pereți și o să rămâneți uimiți de imaginația lor fără limite. Noi vă propunem șapte idei practice pe care le puteți aplica foarte ușor. Vedeți care vi se potrivește și treceți la treabă.

Un covor amuzant

Încearcați să faceți rost de o haină din blană sintetică și să tăiați din ea un contur în formă de urs polar sau norișor, pe care să îl folosiți pentru a înfrumuseța camera copilului. Avantajul acestei decorațiuni este că nu o să se demodeze odată cu creșterea puiului tău. Aveți grijă doar ca firele să nu se desprindă ușor, astfel încât cel mic să nu le poată înghiți.

Buline, buline, buline

Partea bună a acestor buline este faptul că le puteți face împreună cu copilul. Va fi o adevărată distracție să desenați pe perete. Sunteți liber să optați pentru o culoare, însă ideal ar fi varianta policromatică. Nuanțele le stabiliți în funcție de culoarea draperiilor sau a mobilei, astfel încât să existe o armonie.

Accente de culoare

E o idee cât se poate de ingenioasă dacă intenționați să transformați o cameră obișnuită într-una cu stil. Trebuie doar să dați o fugă la magazinul de bricolaj pentru a căuta draperii roz aprins sau albastru intens – în funcție de sexul copilului, paturi, lenjerii de pat sau scăunele pe care puteți să le scoateți din camera cu ușurință atunci când vreți o altă schimbare.

Desene pe pereți

Desenele pe perete, autocolantele și alte năzdrăvănii de acest fel au fost mereu la modă. Ce-ar fi să vă mobilizați și să puneți mâna pe pensulă? Începeți cu niște contururi simple, pe care să le umpleți ulterior cu nuanțe dulci, jucăușe. Evitați roșul aprins, negrul pe suprafețe prea mari sau combinațiile de culori reci.

Aveți gemeni? Bucurie dublă, dar cum facem cu spațiul?

Cei mai mulți părinți se plâng de lipsa spațiului atunci când au pregătit o singură cameruță pentru bebe, dar s-au întors de la maternitate cu doi micuți. Probabil cea mai bună soluție pentru copiii de peste 7 ani sunt paturile suprapuse. În felul acesta, vei economisi spațiu.

Scenă pentru micuța artistă

Daca aveți acasă o viitoare balerină sau o cântăreață împătimită, e musai sa fixați o oglindă mai mare pe un perete. Dacă nu vi se pare o bătaie prea mare de cap, ați putea amplasa și o mică scenă, alături de un suport pentru umerașele cu hainele copilului.

Un perete pentru scris cu creta

Nimic mai simplu de făcut! Achizitionați o tablă de scris, lipiți-o pe peretele din camera copiilor. Nu uitați și de creta colorata. În felul acesta, vă veți asigura că nu va mai scrie nimeni pe pereții din sufragerie. Cu siguranță orice copil s-ar bucura de asta!

Comandă un sunet

Cererea Dvs. a fost trimisă cu succes.

proimobil.md

Suntem în Viber

+373 78 088 886

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.