proimobil.md
Avantajele iluminării cu senzor de mișcare

Avantajele iluminării cu senzor de mișcare

2017-06-27


Corpurile de iluminat cu senzor se dovedesc a fi foarte utile într-un apartament. Și asta fie că sunt montate în hol, baie, bucătărie, birou sau chiar spații de depozitare precum debaraua. Ne-am gândit bine la acest subiect și îți propunem o serie de avantaje sistematizate de specialiștii Pro Imobil.

Uită de grija întrerupătorului

Cu toții știm cât de incomod este să cauți întrerupătorul pe întuneric, odată ce ai intrat în apartament, cu sau fără plase de cumpărături în mâini. O aplică LED cu senzor de mișcare amplasată la intrarea apartamentului, te poate scuti de această grijă. Lumina se va aprinde automat, și se va stinge după intervalul de timp setat, odată ce ai ieșit din raza de acțiune a senzorului de mișcare.

Design modern în linii simple

În cazul ultimelor modele de lămpi cu sensor de mișcare s-a pus un accent sporit pe estetică. Materialele și finisajele de calitate – sticlă și policarbonat, formele minimaliste și dimensiunile reduse ascund discret un senzor de mișcare performant.

Economisește la factura de energie electrică

Noile aplice cu senzor de mișcare sunt proiectate cu grijă pentru economie de energie electrică. Datorită dotărilor de ultimă generație și a becurilor LED, poți face economie de până la 90%. Durata de viață a becurilor LED este de aproximativ 30 de ani, astfel că nu vor trebui înlocuite niciodată. Majoritatea modelelor dispun de posibilitate de reglaj pentru evitarea aprinderii în condiții de lumină naturală, economisind și mai multă energie.

Oriunde ai alege să montezi o lampă sau o aplică cu LED și senzor de mișcare în apartamentul tău, acestea vor spori confortul, scutindu-te de aprinderea manuală a luminii, te vor ajuta să economisești la factura de energie electrică și vor surprinde plăcut ochiul, prind design-ul lor modern.

Comandă un sunet

Cererea Dvs. a fost trimisă cu succes.

proimobil.md

Suntem în Viber

+373 78 088 886

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.