adaugă în favorite

Blog — Oglinda – piesa indispensabilă din casa fiecăruia

Oglinda – piesa indispensabilă din casa fiecăruia

Oglinda – piesa indispensabilă din casa fiecăruia

2017-06-16


Cum ar arăta casa noastră fără oglinzi? Greu de imaginat, pentru că acest obiect cu o suprafață lucioasă și netedă, care are proprietatea de a reflecta razele soarelui, reprezintă un element nu doar decorativ, dar și spectaculos în locuința fiecăruia. Mai mult decât atât, oricine are pretenția de a-și amenaja casa sofisticat, dar în același timp, plină de armonie și eleganță.

În funcție de stilul pe care l-ați ales pentru designul interior, puteți opta pentru oglinzi dreptunghiulare, cu o ramă simplă și într-o culoare neutră sau pe forme ovale sau rotunde cu rame aurii sau argintii. O idee de pus în practică într-un hol mic mai ales este înrămarea câtorva oglinzi mai mici, de dimensiuni și forme diferite , așezate pe perete în rânduri de câte 2-3.

 Livingul este o încăpere care vă permite să poziționați oglinzile fără multe bătăi de cap. Cea mai potrivită ar fi, totuși, față în față cu o fereastră. Se aplică doar în cazul în care imaginea din exteriorul casei este una senzațională. Este important ca oglinda să reflecte vederi frumoase pentru a vă încărca cu energie pozitivă, precum un tablou, o planta de interior sau poze de familie. 

Dacă doriți să amplasați o oglindă în bucătărie trebuie să știți că, potrivit principiilor Feng Shui, în oglinda din sala în care luați masa trebuie să existe reflexia locului în care se mănâncă de dragul bunăstării casei. În plus, atunci când vedem alimentele în oglindă va apărea mai repede și senzația de sațietate. Un detaliu pentru cei care își doresc o scădere în greutate.

Absolut toata lumea își montează în dormitor cel puțin o oglindă, acesta fiind locul în care ne îmbrăcăm și ne pregătim de plecarea de acasă. De știut este că în vremurile îndepărtate se evita acest lucru din cauza unor superstiții. 

Indiferent unde vreți să adăugați o oglindă, vă sfătuim să apelați la sfaturile designerilor. Astfel veți fi siguri că locuința va fi stilizată la maxim, iar cei care vă vor călca pragul, inevitabil vor rămâne impresionați. 

Comandă un sunet
Adaugă un anunț
022 878 880 / 060 578 888
Serviciul calitate
proimobil.md

Suntem în Viber

+373 60 578 888

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.