adaugă în favorite

Blog — 6 Sfaturi pentru a vă găsi apartamentul ideal!

6 Sfaturi pentru a vă găsi apartamentul ideal!

6 Sfaturi pentru a vă găsi apartamentul ideal!

2017-06-14


Daca v-ați decis să vă cumpărați o casă, asigurați-vă că faceți cea mai potrivită alegere pentru voi. Iată 6 sfaturi de urmat pentru a găsi locuința ideală:

1.    Gândește investiția pe termen lung

Atunci când cumpărați o casă, căutați una în care vă vedeți trăind mai mulți ani, minim 5 ani de acum încolo. Căutarea și cumpărarea unei case noi presupune mult timp și efort, dar și costuri semnificative cu vizionări, întâlniri, taxe, impozite etc. Stând mai mult într-un loc vă va ajuta să evitați aceste cheltuieli suplimentare.

2.    Alege o casa care poate fi ușor remodelată

Optează pentru o casă care se poate adapta nevoilor tale viitoare. Spre exemplu, ia în calcul că pe viitor poate apărea un copil sau chiar doi. Dacă nu vă puteți permite un spațiu care este suficient de mare pentru a satisface nevoile anticipate, căutați unul care să vă permită să construiți sau să recompartimentați mai târziu.

3.    Alege o locuință flexibilă!

Luați în considerare un spațiu cu camere care pot servi mai multe funcții, astfel încât casa să rămână extrem de funcțională pentru voi de-a lungul anilor. De exemplu, o bucătărie deschisă care are vedere spre o cameră de zi este de ajutor atunci când copiii sunt micuți pentru că puteți găti în timp ce supravegheați copiii; ulterior o astfel de bucătărie unită cu livingul va crea un spațiu suficient de mare pentru a putea organiza petreceri cu prietenii.

4.    Știi ce stil ți se potrivește?

Căutați stilul de casă care vi se potrivește cel mai bine – casă, apartament, garsonieră etc. Nu același tip de casă se potrivește tuturor. De exemplu, o casă unifamilială, izolată de restul caselor, ce trebuie să fie întreținuta de către proprietar, este ideală pentru o persoană care caută intimitate, dar nu poate fi cea mai bună alegere pentru cineva care nu vrea să își facă griji cu privire la tunderea gazonului, repararea instalației sanitare etc

5.    Verificați împrejurimile!

Când cumpărați o casă, veți obține nu numai o casă, ci va veți alege și cu vecini și veți face parte din cartierul respectiv. Gândiți-vă dacă acest cartier vă este potrivit. Sigur, s-ar putea să iubiți casa în sine, însă vecinii zgomotoși sau clubul de noapte de peste drum, s-ar putea să nu fie cea mai bună alegere pentru voi.

6. Locație & vecini 

Locația este un alt aspect important. O casă care este situată pe o stradă aglomerată, înghesuită, unde nu vei găsi niciodată loc de parcare pentru tine sau pentru cei care te vizitează, poate reprezenta o problemă.

Așadar, țineți seama de toate aceste recomandări atunci când alegeți sa investiți într-o casă. Toate aceste aspecte le au în vedere și specialiștii  Pro Imobil atunci când vă propun un apartament. Totodată, la Pro Imobil puteți găsi acum orice tip de casa va doriți:

apartamente tip studio

apartamente cu 2 camere

apartamente cu 3 camere

vile

Vă așteptăm la o vizionare să vă alegeți casa visurilor voastre!

Comandă un sunet
Adaugă un anunț
022 878 880 / 060 578 888
Serviciul calitate
proimobil.md

Suntem în Viber

+373 60 578 888

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.