adaugă în favorite

Blog — Cum poți organiza un dressing walk-in

Cum poți organiza un dressing walk-in

Cum poți organiza un dressing walk-in

2017-06-05


Un dressing walk-in iți poate economisi timp prețios, pentru că nu trebuie să faci sortarea clasică absolut necesară într-un dulap congestionat.

Majoritatea dressing-urilor walk-in sunt realizate la comandă pentru a eficientiza tot spațiul disponibil, însă, în caz că nu dispui de un buget mare, poți cumpăra un dressing în producție de serie, pe care îl poți monta chiar tu.

Când spui dressing de ce să nu te gândești și la masa de călcat? Dacă vrei sa faci lucrurile “nemteste”, poți să încorporezi masa de călcat în structura dressingului.

La fel e și cu masa pentru machiaj. Ușor, ușor camera dressing se transforma într-un sanctuar al frumuseții. Daca puneți și un zăvor la ușă ați scăpat de cicăleala soțului.

Dressing walk-in + birou = mi-nu-nat! Cred că sentimentul variază de la persoană la persoană, dar  rafturile dressingului și hainele așezate ordonat pe umerașe dau o stare de liniște. Poate și din cauza că nenumăratele haine expuse au un efect absorbant al zgomotelor ambientale. Liniște la propriu!

Cea mai importantă parte dintr-un dressing walk-in este compartimentarea și accesorizarea lui. Aici nu ai limite: de la sertarele în sine și compartimentările aferente, pana la bare de haine, polițe, cutii pentru depozitare speciale, băncuțe, pufi, fotolii, iluminat cu leduri, și tot ce iți trece ție prin cap.

Nu uita un aspect foarte important : OGLINZILE. Pe lângă faptul că te vei putea admira din toate unghiurile, o oglindă de dimensiuni mari va avea și rolul de a crea senzația de cameră spațioasa.

La categoria materiale, un dressing walk-in poate fi confecționat din pal (cea mai întâlnita și mai economicoasa variantă), mdf, lemn, metal, totul ține până la urmă de imaginație…

Comandă un sunet
Adaugă un anunț
022 878 880 / 060 578 888
Serviciul calitate
proimobil.md

Suntem în Viber

+373 60 578 888

Acum puteți obține
consultație oriunde vă aflați.